Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fiberhusk og soyaflokker

#1

Divine sa for siden:

Jeg har ryddet i matskapet og funnet Fiberhusk og Soyaflokker. Jeg aner ikke hvorfor jeg kjøpte det i første omgang ( :sløv: ), så hva kan jeg bruke det til? Helst oppskrifter. Svar som "det kan godt brukes i brød" hjelper lite, dessverre.


#2

Hyacinth sa for siden:

Jeg har også soyaflokker som blir stående. De smaker jo drit. Meningen var å bruke dem med melk el yoghurt.

Fiberhusk kan du bruke i feks knekkebtød.


#3

Divine sa for siden:

Oppskrift? :hjelpesløs uten:

Smaker soyaflokker dynge, altså?


#4

Hyacinth sa for siden:

Jeg synes det smaker dynge. Jeg sliter med å få det ned, og jeg er ikke kresen.

Sksl spa opp oppskrift til deg. Jeg TROR jeg lager knekkebtød ca slik:

100 g mandler, kjør i stavmikser e.l.
100 g gresskarkjerner, Knus de også
50 g linfrø
50 g sesamfrø
50 g kli
2 ss Fiberhusk
Litt salt
Litt sukker
5 dl vann.

Tar høyde fir at jeg har glemt noe

Svell i ti min, smør ut over to bskeplater. I ovn, 160 g ca en time. Må bli sprø ellers er det ikke så godt. Harmonier. Harmonier varmluft !

Sorry iPhone


#5

Hyacinth sa for siden:

De blir btw veldig gode. Du må foresten rute opp før du steker. Jeg prøver å unngå solsikkekjerner pga tungmetaller men du kan selvsagt også ha det i


#6

Hyacinth sa for siden:

Jeg har også laget slike med ulike typer krydder i og revet parmesan. Det er digg men naturlig nok ikke så godt til feks syltetøy.


#7

Divine sa for siden:

Mange takk! Kanskje jeg skal fake husmor i helgen og prøve å lage dette.


#8

Hyacinth sa for siden:

Sjekket oppskrift! HAr glemt 50 g kli! Det er viktig. Beklager!


#9

Hyacinth sa for siden:

Stek gjerne litt lenger også, men de må ikke bli brent. Jeg kjører ofte litt lavere temp og litt lenger tid.


#10

dharma sa for siden:

Fiberhusk kan du bruke i lavkarboknekkebrød.
Oppskrift her.


#11

Nip sa for siden:

Jeg har blandet soyaflokker i muslien min og aldri tenkt på smaken :)



#13

Hyacinth sa for siden:

Det er egentlig ikke smaken, men konsistensen. Det blir jo papp i munnen.


#14

Nip sa for siden:

Har ikke merket det heller jeg da, synes de er fine i muslien for liker litt tyggemotstand...


#15

Hyacinth sa for siden:

Tyggemotstand er fint, skjønt jeg foretrekker litt crispy. Men smak og behag. Jeg synes ikke soyaflokker går an å tygge.


#16

Nessie sa for siden:

Aldri hørt om soyaflokker :blond:


#17

Hyacinth sa for siden:

Du har ikke gått glipp av noe. Amaranthflakes, derimot! Det er godt det!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.