Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg vet ikke om "fusion" fortsatt er inn ...

#1

Acsa sa for siden:

...men jeg kom plutselig på at jeg er helt nødt til å fortelle om den totally awesome fusionrestauranten Ulvefar og jeg var på før jul. Den har det velklingende navnet

Tex Wasabi's Rock n'Roll Sushi BBQ.

Og så er de så lure at de har både vanlig høykvalitetssushi, og knallgod klassisk bbq, og bbq med asiatisk tilsnitt (f.eks Shogun Ribs) også høydepunktet i fusionistisk kokekunst - såkalt "gringo sushi". Vi spiste "Jackass Roll", med BBQ pulled pork, rice paper, sushi rice, avocado, natural cut fries & a garlic chili mayo sauce. Den var helt avsindig god - mør bbq pork med kraftig saus gjorde seg virkelig i sushiform!

Ulvefar bestilte også en vanlig maki rull: The Dark Side of the Moon. "An inside out roll with smoked salmon, unagi, soft shell crab, kanikama, tobiko & green onion. Garnished with a drizzle of unagi sauce. A very hearty roll!" Very hearty, indeed. :knegg: Den gjorde sitt for å leve opp til myten om at "everything's big in America!".

Derimot prøvde vi ikke drinkene. De var på 1 gallon, altså 3,79 liter...


#2

Pepper Lemon sa for siden:

Awesome!!! Det så og hørtes utrolig godt ut!


#3

Taien sa for siden:

Degerten! Den sushien kunne til og med jeg smakt jo.
Finnes den i Houston mon tro? :gruble:


#4

Toffskij sa for siden:

Amerika, asså. :knegg:


#5

ingling sa for siden:

:knegg:


#6

Acsa sa for siden:

Beklager, bare Santa Rosa og Sacramento, CA. Men det er sikkert noen andre i USA som har kommet på at man kan putte BBQ-kjøtt i sushi. Rå fisk er jo litt skummelt, og hva skal man med det når man har tri tip?


#7

Taien sa for siden:

Nuts! :(


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.