Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Til dessert; sjokoladefondant og hva da?

#1

Drømmedama sa for siden:

Har aldri laget sjokoladefondant før, men det går sikkert fint. Noen tips? Det jeg lurer mest på er hva jeg kan ha i tillegg til fondanten. Ser for meg en desserttallerken med en velvet sjokoladefondant på, og kanskje litt is og en stripe med bringebærsaus? Eller rett og slett hele jordbær? Eller noe annet gøy - forslag anyone?


#2

Robyn sa for siden:

Jeg ville i allefall hatt noe friskt som veier opp for den tunge, kompakte (men deilige) sjokoladen.
Litt forskjellige bær og/eller en bærsaus kanskje, sammen med vaniljeis f.eks.?


#3

Nyx sa for siden:

Sitron- og limesorbet. Det er veldig friskt og godt til den fyldige sjokoladen. Eller mangosorbet. :jupp:


#4

Che sa for siden:

Bringebærsorbet


#5

Christa sa for siden:

Serverte det nyttårsaften, med bringebærsorbet og friske bringebær. Veldig godt.


#6

Sundae sa for siden:

Jeg synes vaniljeiskrem er godest til. :enkel:


#7

Katta sa for siden:

Friske bær og vaniljeis eller bringebærsorbet. :nikker:


#8

Matilda sa for siden:

Vaniljeis og bringebærcoulis er godt til. :jupp:


#9

vixen sa for siden:

Jeg er også veldig glad i bringebær til sjokolade. Enten som saus og sammen med vanilijeis eller bringebærsorbet.


#10

Drømmedama sa for siden:

Hva med sjokoladefondant med en kule vaniljeis og en liten kule bringebærsorbet? Pyntet med litt mynte eller sitronmelisse? Too much eller akkurat passe masse?


#11

mkj sa for siden:

Skulle akkurat inn for å foreslå det. Nydelige smaker sammen i tillegg til at den har en fantastisk farge.


#12

mkj sa for siden:

Ellers har jeg kjøpt meg en ny kokebok i dag, som jeg tilfeldigvis leser i.
Mat og vin fra Bølgen og Moi. De har en desserttallerken i tre deler - riktignok sjokoladekake - men det blir vel mye av det samme - med sitrussalat og pasjonsmousse til.


#13

Taien sa for siden:

Definitivt Passe Masse! sikler
har veldig lyst på sjokoladefondant istedet for pizza


#14

Drømmedama sa for siden:

Fy flate det hørtes vidunderlig ut! Kanskje jeg må kjøpe bok jeg også.


#15

Drømmedama sa for siden:

Tusen takk for svar alle sammen. Dere er supersnille og dønn inspirerende!


#16

mkj sa for siden:

Tror den kosta 99,-. Bra bok, men ikke masse glossy bilder. Fokus på oppskrifter, samt hvilken vin som passer til hva.


#17

Plutti sa for siden:

Piano vaniljesaus og bringebær sirup (reduserte bringebær). Pynt med friske bringebær :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.