Har aldri laget sjokoladefondant før, men det går sikkert fint. Noen tips? Det jeg lurer mest på er hva jeg kan ha i tillegg til fondanten. Ser for meg en desserttallerken med en velvet sjokoladefondant på, og kanskje litt is og en stripe med bringebærsaus? Eller rett og slett hele jordbær? Eller noe annet gøy - forslag anyone?
Jeg ville i allefall hatt noe friskt som veier opp for den tunge, kompakte (men deilige) sjokoladen.
Litt forskjellige bær og/eller en bærsaus kanskje, sammen med vaniljeis f.eks.?
Hva med sjokoladefondant med en kule vaniljeis og en liten kule bringebærsorbet? Pyntet med litt mynte eller sitronmelisse? Too much eller akkurat passe masse?
Ellers har jeg kjøpt meg en ny kokebok i dag, som jeg tilfeldigvis leser i.
Mat og vin fra Bølgen og Moi. De har en desserttallerken i tre deler - riktignok sjokoladekake - men det blir vel mye av det samme - med sitrussalat og pasjonsmousse til.