Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grønne flekker på ytrefilet

#1

Olympia sa for siden:

Jeg har kjøpt ytrefilet av svin i Sverige for ca. 1 måned siden, og når jeg skulle ta den ut av fryseren i dag så jeg at det er grønne flekker på kjøttet. Størrelsen er ca. som et kronestykker, to tre forskjellige plasser.

KJøttet har hele tiden ligget i fryser, og det var helt fin når jeg kjøpte det. Hva kan årsaken være?

Jeg trenger vel ikke å spørre om det fortsatt kan spises :knegg:


#2

United sa for siden:

Bare skyll i eddikvann, så friskt vann. Ikke noe farlig å spise, selv om det er nedbrytingsprosessen som har startet. Det er bare på overflaten. Når vi har skikkelig modnet biff, er den grønn over det hele. :jupp:


#3

United sa for siden:

Ok, nå leste jeg svin. Den hadde jeg ikke spist. Men det er meg og svin kanskje, vet ikke om det er noen god grunn til det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.