Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Saftsentrifuge?

#1

MsM sa for siden:

Jeg har veldig lyst til å kunne lage ferskpresset juice hjemme på kjøkkenbenken. Er nemlig INMARI glad i det. Derfor er jeg på utkikk etter en bra saftsenttrifuge som kan brukes med både frukt og grønnsaker (særlig gulrot:nam: ).
Er det noen som kan anbefale en for meg?
Ser de selger Philips HR1861/00 mange steder. noen som har denne og vet om den er grei?


#2

Gaia sa for siden:

Jeg har den og er veldig fornøyd. Eneste "ulempen" er at den ikke tar med noe av fruktkjøttet. Men det kan du evt. tilsette etter at juicen er sentrifugert.


#3

MsM sa for siden:

ja,det er i grunn greit for mannen er ike noe glad i juice med fruktkjøtt. Jeg kan jo evt. bare tilsette litt.Har du prøvd den med harde grønnsaker som gulrot?


#4

Gaia sa for siden:

Jepp. Første uka jeg hadde den forsøkte jeg å juice det meste av frukt og grønt i kjøkeskapet, for moro skyld. Konklusjonen var at saft av gulrøtter blir veldig bra. Det er også mulig å safte rødbeter (det smaker litt rart) og stangselleri (som var skikkelig pju sammen med eplejuice).

En del "myke" frukter og alle bær lønner det seg ikke å juice, men heller blende sammen med annen juice. Det gjelder blant annet kiwi, mango og banan.

Nå for tiden går det mest i eple- og pærejuice og fersk appelsinjuice, noen ganger blandet med gultrotjuice.

Jeg er som sagt veldig fornøyd med maskinen.


#5

MsM sa for siden:

Flott.takk skal du ha. Da er den bestillt:D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.