Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lauryn Hill i Spektrum

#1

isola sa for siden:

Er det noen her som vet ca når hun går på scenen på lørdag? Er det noe oppvarming først? Dørene åpner 19:30, og det er det eneste jeg finner av informasjon.. Jeg har fått billetter i gave, og har snakket om å spise ute også, men om det starter tidlig blir det liksom for tidlig å spise før, og for sent å spise etterpå.. :gaah:


#2

isola sa for siden:

18:30 åpna det visst. Ikke at det hadde noe å si, hun tok seg god tid, over to timer etter annonsert start (som var 19:30, det var der jeg blingsa) gadd hun å dingle seg ut på scenen. Hun kunne like gjerne latt være, for den opptredenen der.. Hjelp..


#3

Maverick sa for siden:

DJ gikk på kl. 20, en halvtime etter annonsert showstart, og Ms. Hill gikk på 50 minutter etter hennes egentlige getin. Ikke stilig i det hele tatt, men showet startet (med DJ) altså en halvtime etter annonsert, ikke to timer.


#4

Ivars_mamma sa for siden:

Vi så Lauren Hill på canalstreet i Arendal for noen år siden. For en skuffelse. Først kom hun 3 timer for sent og så hadde hun vondt i halsen så hun sang nesten ikke. Kan trygt si at jeg aldri kommer til å dra på konsert med henne igjen.


#5

Hannamoren sa for siden:

Hørte på radioen at hun fikk dårlig kritikk. Det er ikke noe gøy når man har betalt en del for billettene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.