Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lenge til neste gang jeg baker brød! *urk*

#1

Tuneland sa for siden:

Jeg skulle bake brød i kveld, og i det jeg åpnet melposen, ser jeg en hvit larve som lå inni. Jeg ble skikkelig kvalm, og kjenner at lysten på å bake brød igjen forsvant som dugg for solen.:grøsser: Det er ikke dette som er melbiller nei? : på randen av hysteri:


#2

celebelen sa for siden:

Du burde ikke heller bake litt oftere?

Vi hadde en skikkelig runde for noen år siden, og kastet masse tørrmat med larver i. Tror de kom fra noen stenger med marsvinsnacks.


#3

Kreps-77 sa for siden:

Jeg har IKKE sett denne tråden. :niks:


#4

Tuneland sa for siden:

Fordi? Melet var nyinnkjøpt.


#5

Skremmern sa for siden:

Wæææ, jeg pleier ikke å se oppi posen før jeg bruker det. Lager jeg sauser og sånn går det rett i panna sammen med mye annet greier, og jeg tviler på om jeg hadde sett en enslig larve oppi der? kvalm


#6

Lenam sa for siden:

Tørrfruktmøll har et ekkelt hvitt larvestadie.


#7

Inagh sa for siden:

Yuck! :skremt:


#8

Mams sa for siden:

Hvorfor leser jeg i denne tråden når jeg skal lage Naanbrød etterpå.......


#9

Ivars_mamma sa for siden:

Dessverre er det slik at melet kan være infisert allerede i butikken. Hvis man derimot finner slikt i en pose som har stått litt, så bør man kaste alt i samme skuff og vaske grundig, helst med salmiakk.

Hvis man finner slike larver i nyinnkjøpt pose, ville jeg gitt beskjed til butikken. Aller helst til butikksjefen da jeg har inntrykk av at slike beskjeder ikke kommer videre om man sier det til de som sitter i kassa.


#10

celebelen sa for siden:

Da er det verre - tenkte det kanskje hadde stått en stund. :(


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.