Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klær fra Lingon & Blåbær

#1

Elis sa for siden:

Jeg er bedt på party i kveld med barneklær fra Lingon & Blåbær. :)

Har noen av dere klær som er kjøpt derifra og er dere fornøyde med klærne?


#2

Senna sa for siden:

Jeg har kjøpt en god del klær derfra (jenta hadde vel nesten hele kolleksjonen da hun var mindre.) Men jo større størrelser en trenger, jo dyrere blir det så det har ikke blitt så mange kjøp derfra i det siste. Men jeg er veldig fornøyd med klærne. Har hatt tre søskensett til mine nå som de har brukt til selskaper, og synes det er veldig kjekt. (kjole til jenta og matchende skjorter til guttene).


#3

Elis sa for siden:

Jeg fant en nettside fra Lingon & Blåbær i stad. Var mye fint der da. :)
Blir vel ikke så mye jeg handler der, var litt dyrt da.


#4

Acsa sa for siden:

Jeg synes kvaliteten på nattøyet (det hvite med blåbær og tyttebær) ikke var noe særlig, det holdt fasongen veldig dårlig. Pologenserne er ganske bra. De par andre plaggene storesøster har hatt derfra har vært pentøy, som jo ikke blir utsatt for samme slitasje.


#5

MissS sa for siden:

Jeg synes ikke fargene holdt like godt. Dessuten er det ikke en stil jeg liker så godt. Eller var. Jeg har ikke sett klærne siden søsteren min var selger.


#6

Skytte sa for siden:

Jeg kjøpte en bukse, en t-skjorte og en soldress til Poden i mai i fjor. Buksa bruker han ennå (har brukt den MYE) og det synes knapt at den er brukt - veldig fornøyd. T-skjorta har også holdt seg veldig bra, både i form og farge. Soldressen elsket både vi og Poden i fjor sommer. Skulle gjerne hatt en sånn til han igjen.

Jeg likte klærne veldig godt, men så er jeg også veldig glad i sterke, klare farger til Poden. Litt for høyt prisnivå til at jeg kjøpte alt jeg egentlig kunne tenkt meg :sparke:.

Forelsket meg i denne kjolen i fjor, men med kun en gutt i huset så hadde jeg dessverre ingen grunn til å kjøpe den:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.