Min niese har bestilt kake til konfirmasjonen sin - noe sånt noe.
Jeg tipper det blir bløtkake med marsipan eller mmf i bunnen - den kunne til nød være firkantet eller rund og kakeformet framfor puteformet, så får jeg finne på noe lurt til bunn til kaka på toppen - den som altså skal være puteformet.
Og helt sikkert noen støttebein og en liten plate som puten kan ligge på så den ikke skvisjer bløtkaka.
Men så til poenget: hvordan i all verden spiser man noe slikt?!??!! Altså - hvor begynner man og slikt? Må man belage seg på å begynne å løfte det hele fra hverandre IRL?
(og gudskjelov er det lenge til. Jeg har tid til mange forsøkskaker før den tid)
Hehe, hun så bilde av de andre vettu, og "ville ha hun også". Det skal nok ordne seg på noe vis... men om jeg blir så veldig utvhilt og kjekk til denne konfirmasjonen, det må vi nok se på :D
Jeg er enig med Teofelia og mener at du er splitter pine gal hvis du har sagt ja til å lage dette.
Hvis jeg skal gjette, så er det et hull i midten av kaken underst, og oppi hullet står et kakefat som man putter kaka oppå på. Og så bretter man trekket rundt dette fatet. Da skal det også gå greit å forskyne seg av den øverste kaken først.
Oh kul kake! :hyper:
Jeg tipper et lite stativ i midten på nederste kake, som har et fast kakefat på seg til øverste kake, slik at man kan spise en kake om gangen.
Men har du vurdert å ikke nødvendigvis legge dem kliss oppå hverandre? Det kan ofte være veldig fint å ha dem på et spiralfat eller lignende.
Dette klarer du helt fint forresten! :jupp:
Liveblogging er et must!
Dere er gale begge to, både med konfkake ut av en annen verden og pepperkakepalass. Innser at jeg gruer meg til den tid kommer, men jeg klarer kanskje å overtale et visst krydder til å hjelpe meg.