Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg skal få sydd meg jakke

#1

Milfrid sa for siden:

Jeg har hatt en finjakke i en hel evighet. Tror jeg kjøpte den på en butikk alla vera moda for 10 år siden. En sort, lang jakke (midt på låret), litt innsvinget, i tykk, vevd "silke" (ekte viskose...). Denne jakken har vært min favoritt, og har dessverre etter hvert blitt slitt nederst på ermene. Jeg har lett og lett og lett etter noe tilsvarende, uten å finne det. Problemet mitt er at jeg har smal midje og store pupper, og de jakkene som har sittet fint rundt midjen har jeg ikke fått igjen over puppene og motsatt.

Ikke har jeg funnet noen med tilsvarende snitt til en ok pris heller :(

Men så skulle min kjære til skredderen for å få sydd dress, og da spurte jeg så fint om han ikke kunne ta med min jakke for å høre om han kunne kopiere den, og som sagt, så gjort :) Så nå er jakken bestilt. Prisen ble STIV (min kjære var så grei at han ikke spurte meg om jeg virkelig ville ha jakken da han fant ut prisen, men bare bestilte, smart, for jeg hadde aldri hatt samvittighet til å bestille den hvis ikke....). 3300 kr skulle han ha for jakken, men da får jeg den i vevd silke - ekte. Og hvis den blir halparten så ok som den billige jeg har hatt i 10 år, så blir jo ikke prisen så gal når man deler det utover ;)

Gleder meg sånn!! Håper virkelig det blir vellykket.... Hadde valget mellom tre mønster, alle i silke. Først tenkte jeg at jeg skulle ta en i helt svart, men så bestemte jeg meg for å være vågal og gå for en litt mer fargerik variant. Så nå får jeg den i litt grov, "rutet" silke. Sort bunn og spetter av turkis, fiolblå og rosa. Sånn "Dior"-stoff, hvis noen forstår hva jeg mener?


#2

Misteri sa for siden:

Så moro. Som du selv sier, så blir det ikke så galt alikevel, er jo en jakke du har brukt veldig lenge.

Er rart det der med favorittantrekk, du ga meg faktisk et tips her. Takk. :blomster:


#3

Milfrid sa for siden:

Bare hyggelig :D .


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.