Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

TvTorrents?

#1

lillemy01 sa for siden:

Ja jeg kjenner jeg er en smule desperat her :o Den siden jeg har brukt i alle år og som har gitt meg som ikke har tv enorm glede har nå bitt stengt og mest sannsynlig hvis for godt. Jeg gjorde ingenting galt det eneste lastet ned serier. Ikke filmer bare serier og har ett utrolig stort savn etter dette. Så hørte jeg at tv torrents fortsatt er oppe og går. Men er det ikke slik at en trenger invitasjon for å komme dit og det har jeg altså ikke. NOen som kanjse kunne hjelpe meg mes hvordan den virker?


#2

Input sa for siden:

Jeg kan gi deg en invitasjon om du gir meg epostadressen din.

Men jeg lurer på hvorfor det er verre å laste ned filmer enn serier?




#5

lillemy01 sa for siden:

he he jeg tenkte egentlig bare at dette er gratis serier som ikke går her i norge og aldri kommer til å gjøre det heller. Og da skader jeg på en måte ingen ved å eventuellt ikke se den på kino eller noe sånt:) Sender deg prikk:)


#6

mumrik sa for siden:

Det er virkelig ingenting som heter gratis serier.


#7

Jeenie sa for siden:

Men kan man forresten kjøpe sesongkort på serier med norsk itunes for eksempel?


#8

lillemy01 sa for siden:

Jo da vet jo det i ut gangs punktet men la oss si jeg ser en serie på NRK nett tv føler jeg jo ikke akkurat at jeg stjeler for å si det sånn. Tusen takk til alle dere som deler:)


#9

mumrik sa for siden:

Det var vel ikke nett-tv som var poenget? Å laste ned serier blir det samme som å laste ned filmer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.