Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Innbilt graviditet

#1

MaxMillie sa for siden:

Noen med erfaring? jeg har tydeligvis det,ettersom mannen er sterilisert og sjekket ut at han har null levende celler igjen.. Noen med erfaring,triks man kan bruke for å "komme over" at man ikke skal ha flere???


#2

Pelle sa for siden:

...og du er sikker på at det ikke har grodd sammen hos mannen?


#3

MaxMillie sa for siden:

Åjada helt sikkert,han tok prøve for ca en mnd siden:nikker:


#4

MaxMillie sa for siden:

Må legge til at dette er et valg vi har gjort sammen. Men det er nå bare engang sånn at min kropp får disse symptomene på graviditet hver gang mensen er rett rundt hjørnet...og jeg tror det kommer av at jeg som kvinne ikke helt klarer å innfinne meg helt i at det aldri skal komme en liten mageboer der igjen. Derfor etterlyser jeg andre som har opplevd det samme, om dere har tips og råd for veien videre...


#5

emin sa for siden:

En graviditetstest er nok lurt i alle tilfeller. :nemlig:


#6

MaxMillie sa for siden:

Da tror jeg at det vil bli et eget budsjett for slike tester framover. Må igjen si at mannen har nettopp testet ut sæden,ja,det var ingen celler der! så det er ikke det at jeg tror jeg er gravid,men kroppen min den vil ikke høre,det er plagsomt kan man si:mhmm:


#7

Wix sa for siden:

Det er ikke mensen du får symptomer på hver måned da?


#8

MaxMillie sa for siden:

nei,det er skikkelig bilsykekvalme,har bare pleid å få det når jeg har vært gravid,aldri ellers,men nå kommer det likevel bare kort tid før mens :( så jeg vil ha tak på noen som kan snu mønsteret


#9

Input sa for siden:

Jeg har, etter at jeg var gravid, opplevd at jeg før mensen får veldig mye av den samme kvalmen og smertene i symfysen som jeg hadde i svangerskapet. Slik har det aldri vært før.


#10

-Nj- sa for siden:

Etter at minstegutten ble født er jeg skikkelig babysyk rundt eggløsning, ikke ellers.
Og i tillegg har jeg veldig vondt i magen annenhver mnd.


#11

emin sa for siden:

Jeg glemte å skrive i stad at det har hjulpet på meg å ta en graviditetstest når jeg har hatt liknende symptomer. Hadde mange av dem da jeg hadde hormonspiral, og ble nærmest paranoid til tider. Psyken spilte meg et puss, og når jeg fikk negativ graviditetstest så var det akkurat som at psyken normaliserte seg og symptomene forsvant. :) Men garanterer ikke at det hjelper deg altså. :)


#12

Input sa for siden:

Du kjøper bare haugehvis med strimler fra billigetester.no, så blir et ikke så dyrt. :knegg:


#13

Polyanna sa for siden:

Etter at jeg fikk barna så har mine mens- og PMS-symptomer blitt mye sterkere, og jeg har nå en PMS-periode som minner sterkt om graviditet, inkludert at jeg av og til kjenner "fantomspark" :gal:. Så det trenger ikke være babysyke dette, men bare hormonelle forandringer som skjer etter svangerskap.


#14

MaxMillie sa for siden:

Jeg satser på at det er det som er saken,at det bare har endret seg naturlig og at jeg framover bare må tenke at dette er de nye mens i komminga symptomene MINE:gruble:


#15

Apple sa for siden:

Djeez. Sånn har jeg også. Fantomsparkene er de som gjør meg mest tullete. Hadde det senest i morges. :rolleyes:

Prøver å bare ignorere og tenker at det er endel av syklusen som er endret.


#16

Interference sa for siden:

Fantomspark er slisomme ja!
Jeg har og fått graviditetssymptomer til PMS symptomer etter at jeg fikk unger, og har slått meg til ro med at det er det som er mine PMS symptomer nå.
Fantomspark blir det mer og mer av, det er litt ekkelt.


#17

Input sa for siden:

Jeg har også fantomspark, det ble mye av dem etter jeg begynte på p-piller. Men de er når som helst i syklusen, og veldig merkelig. Har faktisk tatt noen tester i løpet av de siste mnd. pga. dem, for det kjennes ut som de aller, aller første "sparkene" jeg kjente i uke 12-15... :knegg:


#18

Malama sa for siden:

Fantomspark er egentlig en ekkel greie. Altså, fordi, det får en jo reelt til å begynne å lure! Og man skal jo normalt ikke kjenne spark før det har uteblitt litt mer enn en mens for de med relativt normale sykluser, så derved burde man ha visst noe før man kjenner spark. Og da begynner man å lure på seg selv.

Særlig for meg som vandrer omkring uten syklus. (ikke fått igjen mens etter fødsel enda) Så kjenner jeg fantomspark. Og vet jo at vi sånn potensielt kunne finne på å lykkes uten å prøve før mensen kommer igjen. Så jeg tar en test en gang imellom, bare for å holde kontrollen. Sånne billigstrimler, ja. De har da slått ut på begge ungene jeg har, så de er gode nok.


#19

Harriet Vane sa for siden:

Etter at jeg fikk ungene så har mine EL, mens- og PMS-symptomer blitt mye sterkere, og jeg har i likhet med Polyanna en PMS-periode som minner sterkt om fersk graviditet. Men jeg synes det hjelper å være i god form og sove nok, samt ha nok omega 3 og kalsium i kroppen. (Selv om jeg ikke akkurat skal antyde at Polyanna er i dårlig form. :knegg:)


#20

Malama sa for siden:

Om "god form" hjelper mot fantomspark også, skal jeg alvorlig vurdere å forsøke å komme i denne gode formen. Eller, dvs, om det hjelper mot "testetrangen, håpet, frykten og trykking på nedre del av magen for å kjenne om der er en livmor som vokser" som følger av fantomspark. Sådanne følelser er så lite praktiske når man prøver å rekke toget, og altså ikke er i så godt form at det føles behagelig å løpe etter toget. Mens man kjemper mot trangen til å trykke på magen.


#21

Heilo sa for siden:

:dakars: Fniser litt av Malama men skjønner egentlig inderlig godt hvordan både du og HI har det. Jeg synes fantomsparkene har avtatt med årene, nå er det snart fem år siden jeg var gravid.


#22

MaxMillie sa for siden:

Det er snart tre år siden jeg var det.så kanskje er det håp :jupp: om at det avtar etterhvert. For slitsomt er det og man blir igrunnen litt tullerusk av det hele:nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.