Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dagligvarer i nærheten av Gautefall?

#1

banana sa for siden:

På vei fra Vestfold til Gautefall, finnes det noen vanlig matbutikk nær Gautefall? Enn så lenge man oppholder seg der - hvor langt er det til nærmeste butikk, og hvilken retning?


#2

Elisabet sa for siden:

Nå har jeg ikke vært så mange ganger på Gautefall, men de gangene jeg har vært der eller i nærheten så har vi handlet på matbutikken i Drangedal som ligger langs veien oppover. Har faktisk ikke fått med meg om det er noen matbutikker videre oppover på veien eller rett i nærheten.


#3

Anita72 sa for siden:

Når du kommer fra Vestfold kjører du forbi Drangedal, det er siste sjanse for å handle mat. 2 matbutikker, Spar og Prix. Fra Gautefall er det kortest ned til Treungen, Prix og Spar her også.


#4

Kaija sa for siden:

I selve Drangedal (Prestestranda) ligger Prix, og rett på utsiden av sentrum er det et kjøpesentertun med en ganske bra Sparbutikk og en Bunnpris. På vei mot Gautefall (Bostrak?? Sputnikland?? Rett før eller etter krysset der man tar av opp mot Gautefall er det en bensinstasjon som også har noe dagligvarer.)


#5

Anita72 sa for siden:

Ups, glemte Bunnpris jeg. Bensinstasjonen på Bostrak ligger før krysset til Gautefall. Der får du stort sett kun kjøpt melk, brød og litt pålegg + snop. Ville satset på å handle i Dr.dal på vei opp til Gautefall event. kjørt til Treungen neste dag. (Spar i Dr.dal har best utvalg)


#6

Elisabet sa for siden:

Vi har handlet på Spar i Drangedal. Stor butikk med bra utvalg. Ligger rett langs veien en kjører oppover. Og på sportsbutikken som er samme inngang som Sparbutikken så får en rabatt bare en spør om det har jeg hørt. ;) Jeg kunne velge hvilken jakke jeg ville ha prosenter på forrige gang jeg var oppover. Skal oppover i midten av mars igjen, så da får jeg innom å se om det funker igjen.


#7

banana sa for siden:

Takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.