Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vannbakkels med eggsmak, hva gjorde jeg feil?

#1

Robyn sa for siden:

Jeg fant oppskrift på nettet. Kokte 125 g margarin og 2,5 dl vann, siktet i hvetemel og rørte. Vispet sammen 3 egg som jeg rørte inn i deigen. Stekte midt i ovnen på 210° i 25 min.
Kan det være at deigen ikke ble nok avkjølt før jeg blandet i eggene, stekt for kort eller dårlig oppskrift?

:hjelp:


#2

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns egentlig at vannbakkels alltid smaker litt egg? Men hvis det var veldig fremtredende, kan det ha vært at eggene ikke var helt gode?


#3

Nextlife sa for siden:

Enig med Filifjonka, vannbakkels smaker sterkt av egg.


#4

Robyn sa for siden:

Hm, jeg har jo alltid syns det er så godt men disse smakte for mye egg. Eggene er helt nye og så friske ut. Prøve med ett egg mindre kanskje?


#5

Interference sa for siden:

Jeg ville tenkt at deigen var for varm når du blandet.


#6

mkj sa for siden:

Det er jo eggesmaken som gjør at det er godt!

Synes det er kjempegodt med sammensunket vannbakkelse, altså man brååpner ovnsdøra sånn at den ramler sammen. Serveres med melis på. Blir litt sånn wienerbrødaktig, bare mye bedre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.