Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell Miami Beach

#1

Pelen sa for siden:

Noen som har hotell å anbefale der?

Vi har vært der før, men vi kan tenke oss et annet hotell.


#2

Elin sa for siden:

Det er masse å velge mellom og STORE prisforskjeller. Hvilken prisklasse har dere tenkt dere pr.natt?

Vi har ofte brukt Nordmanns-reiser da vi tidligere var i Miami, de har gode hoteller i Miami og lang erfaring så det vet hva som er bra. Men det går kjempegreit å bestille selv også, og du vet jo å bruke www.hotels.com du også;)

Kan i alle fall på stående fot anbefale Hotel Impala, Hotel Ritz-Carlton South Beach og Loews Miami Beach. De to sistnevnte er nok rimelig dyre vil jeg tro.


#3

Pelen sa for siden:

Vi vil nok gjerne holde oss under (eller rundt) 1000 NOK pr natt. Kommer vi lavere gjør det selvsagt ikke noe så lenge det er hyggelig, basseng, rent og ikke alt for umodernt. Vi er to voksne og en fireåring.

Jeg skal se på dine anbefalinger senere (gleder meg)! Akkurat nå så skal jeg dra og hente Herremannen i barnehagen.


#4

Elin sa for siden:

Førstnevnte, Impala, kommer muligens under 1000-lappen pr.natt, men jeg er stygt redd for at de to andre er mye dyrere. Men ettersom du har vært der før så vet du sikkert at prisene på South Beach er omtrent det dobbelte av de på north Miami Beach. Ville bare si det....:)


#5

Pelen sa for siden:

Ja, jeg er klar over det. Vi bodde på north sist og det fungerte greit å ta bussen inn om vi skulle inn å spise på kvelden etc. Ellers var vi mest på hotellet på dagene og slappet av (om vi ikke brukte leiebilen og reiste et annet sted. Tusen takk for forslagene. Jeg skal sjekke Impala!

#6

Pelen sa for siden:

Elin, hadde Impala svømmebasseng? Jeg kunne ikke finne det på deres sider.


#7

Pelen sa for siden:

Nå vurderer jeg dette hotellet. Hva tror dere om det?


#8

Elin sa for siden:

Nei, dessverre, de har ikke svømmebasseng. Det tenkte jeg ikke på da jeg anbefalte det... Det er jo å foretrekke med svømmebasseng selvsagt.


#9

Pelen sa for siden:

Nå har vi endelig sjekket litt mer og både funnet dyre alternativer (over 2000 NOK/natt og til slutt et ikke så dyrt hotell.

Så hva syns dere? Dette hotellet ligger ved 11th street.

Nitriste rom, sikkert ikke så stort basseng og flere kvartaler til sjøen, dessverre. Men midt i smøryet i Miami Beach og nær Art Deco kvartalene. Det koster ca 3700 NOK inkl. frokost og skatter for 7 netter.

De andre hotellene vi har sett på koster som sagt enten skjorta og mer dertil eller ligger langt nord så at man må sitte i buss langt om lenge for å komme inn til South beach på kvelden (og da koster det uansett 6700 NOK). Fordelen med de hotellene er at de ligger helt ved stranden. Av erfaring så vet jeg at det blir mye basseng og lite hav, da bølgene er rimelig høye og i tillegg tenker jeg hai. Men det er jo en fordel å kunne ta en spatsertur og dyppe seg raskt uten å gå så langt.

Her kommer noen bilder:


#10

Elin sa for siden:

Hvilket hotell er dette? Det ser jo greit ut da!


#11

Elin sa for siden:

By the way, har du sjekket www.sunhotels.net ? De har endel alternativer på Miami Beach.


#12

Pelen sa for siden:

Skal sjekkes! Takk for tips!

#13

Pelen sa for siden:

Tusen takk Elin!

Da fant jeg dette hotellet: Dorchester hotel som så hyggelig ut. Prisen var nesten 2000 NOK rimeligere på sunhotels enn på hotellets egen side. Hotellet ligger mellom 17h og 18th, har svømmebasseng og nær til havet :riktig:


#14

Pelen sa for siden:

Det var Best Western South Beach.

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.