Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et godt biffhus i Oslo?

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg vil ta med mannen min ut og spise, og han er en kjøtteter. Finnes det ordentlig gode biffhus i Oslo? Med langtidsmørnet kjøtt og greier?

Jeg lurte litt på Trancher, noen som har vært der i det siste?


#2

Benzo sa for siden:

Jensens Biffhus på Aker Brygge har i hvert fall hatt veldig god biff, men det er mange år siden jeg var der.


#3

Divine sa for siden:

Jeg har likt Trancher veldig godt. Jeg var der sist gang før jul i 2010, så det kvalifiserer kanskje ikke til "nylig"?


#4

Tallulah sa for siden:

Jeg finner ingen anmeldelser som er yngre enn 2010, og tenker det kan bety at de har blitt kjedelige, men ikke dårlige eller holder samme standard. Hadde de blitt skikkelig dårlige regner jeg med at man hadde hørt noe.


#5

mkj sa for siden:

Hva med restauranten til Viestad på Bislett? Jeg har ikke vært der, men jeg tror konseptet er at alt skal grilles, så da bør de vel ha kjøtt.


#6

Tallulah sa for siden:

Hm, den har jeg ikke hørt om! Må sjekkes ut.



#8

Tallulah sa for siden:

Har du vært der, Palmen? Ser det ikke går an å bestille bord så det må være verdt det.


#9

Palmen sa for siden:

Nei, jeg har ikke vært der, - men en kollega var der rett før jul og han skrøyt veldig av stedet, og jeg stoler på hans restaurantanbefalinger! :)


#10

Agent Scully sa for siden:

Jeg har vært på St. Lars! :tøff:

(Sorry, måtte bare få det ut. :flau: Det er svært sjeldent jeg er i byn nemlig.)

Det var nammenam det.



#12

Myria sa for siden:

Jeg anbefaler Jensens. :)


#13

Kiwi sa for siden:

Vi var på St. Lars i sommer. Vi fikk nyyydelig grillet geitekjøtt (!!).


#14

Kanina sa for siden:

Jeg anbefaler Borggården! I Borggården (dah!), dvs Rådhuset. De spesialiserer seg på biff og sjokoladefondant. :nam: De har andre retter på menyen også (en fisk, en kylling, en lam, en vilt), og altså biffer som man kan velge etter type og størrelse, med diverse tilbehør. Interiøret var ganske nytt da vi var der sist, mørkt/svart med "natur"-detaljer og noen kule lamper. Det er et lite og intimt lokale, med hyggelig service.


#15

Matilda sa for siden:

Jeg har også spist god biff på Borggården. :jupp:


#16

vixen sa for siden:

Jeg har vært på Trancher. Var godt, men allikevel litt skuffet altså. Ikke så bra som det jeg hadde hørt. Litt kjedelig. Kanskje var det bare en dårlig dag.

Jensens biffhus har jeg vært på en gang og det syntes jeg var litt som Big Horn. Altså ikke helt min stil. Borggården har jeg prøvd en gang og fikk god mat der.


#17

Turban Smukk sa for siden:

Jeg var på Trancher før jul (novenber/desember), men vi var nok litt uheldige. Den ene forretten var altfor sterk (fungerer dårlig før mildt biffkjøtt), men det er jo litt flisespikkeri. Verre var det at servitøren glemte en vesentlig del av tilbehøret vi hadde bestilt (jeg husker ikke om det var poteter eller saus), og det tok uendelig med tid, bortimot en halvtime, før vi fikk det slik at resten av maten ble kald. Kjøttet var godt, da, og jeg mener å huske at desserten også var veldig god. Likevel savnet jeg en liten beklagelse fra servitørene, må jeg si. :sparke: De hadde riktignok trukket det fra på regningen, men likevel, måltidet ble jo noe amputert. Jeg synes også grønnsakstilbehøret var litt tamt.

Personlig har jeg hatt lyst til å spise på St.Lars siden åpningen, men det er jo en ulempe at det ikke er bordbestilling selvsagt. Man kan jo møte i god tid og satse på noen øl i baren først?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.