Jeg og jentene har brukt fridagen til å bake skolebrød. Av gammel vane doblet jeg oppskriften. Nå sitter vi her med femti ferdig pynta skolebrød. Jeg hadde tenkt å fryse halvparten, men burde kanskje gjort det før vi hadde på melis og kokos? Må vi spise alle eller funker det å fryse de med melis og kokos på?
Jeg har akkurat tatt opp noen poser med ferdigpyntede skolebrød(fra svigermor) Det var ganske klissete, men bortsett fra det var de gode, spesielt når de ble varmet litt. Om du går for å fryse dem ville jeg gjort det sk\lik at det ikke blir klissete å ta dem opp igjen, dvs ikke hiv flest mulig i en pose:knegg:
Jo, klart vi kan spise femti nå. De holder jo noen dager og femti er bare ti på hver. Naboer har vi jo også, til og med snille naboer som ikke terroriserer oss med ATV'er og gamle traktorer (jmfr en gammel tråd). Vi får ser om noen gidder å komme på besøk i kulda. Hvis ikke prøver vi fryseren.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.