Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan bruke litt "sær" kraft?

#1

Hyacinth sa for siden:

Hehe...

Jeg har en del kraft i frysen. Noe er helt plain kjøttkraft eller kraft som kan brukes til viltsaus, men noe er rester fra feks pinnekjøtt og annet.

Hva kan jeg bruke feks pinnekjøttkraft til? Det er jo litt spesielt på smak.

Og så har jeg flere liter med væske fra en rett jeg laget med lam, tomater, walisisk ale og masse grønnsaker. Hva blir godt med dette?


#2

Fibi sa for siden:

Pinnekjøttkraft er perfekt til å koke komler/raspeballer i! Ingenting gir komlene bedre smak enn pinnekjøttkraft!


#3

Bobbelur sa for siden:

Pinnekjøttkraft ville jeg brukt til lys lapskaus. Om du feks lager lapskaus av fryst grønnsakblanding og røkte kjøttpølser, så hjelper pinnekjøttkraften til å sette god smak på middagen. Jeg tror ikke jeg bruker så masse - kanskje et par dl - når jeg bruker den kraften.

Den andre kraften... hva med en gryterett med pasta? Lammekjøtt, tomater, paprika, squash? :vetikke:


#4

Hyacinth sa for siden:

Takk!

Komler liker jeg ikke. :sparke:


#5

Syrinx sa for siden:

Det er også godt å ha litt pinnekjøttkraft i blomkålsuppe.


#6

Drømmedama sa for siden:

Ååå, var det bare pinnekjøttkraft? Jeg trodde du hadde funnet din indre, sære kraft, jeg. Litt sånn Märtha, bare enda særere. Det hadde vært noe, det!


#7

tink sa for siden:

:knegg:
Stemmer på lapskaus eller betasuppe. Og angrer på at jeg ikke tenkte på at jeg kom til å bli en høvelig raspeballkokk i løpet av dette året.


#8

Hyacinth sa for siden:

Joda, jeg jakter på den også jeg! Og den forteller meg at jeg aldri kommer til å like komler.


#9

kamp sa for siden:

Jeg lager ertesuppe på pinnekjøtt kraft :)


#10

Mrs. Longbottom sa for siden:

Det var det jeg og trodde.


#11

liefje sa for siden:

Mamma lager pinnekjött-lapskaus og pinnekjött-tomatsuppe. Kjempegodt begge deler.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.