Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdagsskravling!

#1

Nessie sa for siden:

:juhu:

Jeg kjeder meg.
Jeg har ganske mange «burde» ting, men jeg har liksom ikke helt ork.
Ute er det 8-9 minusgrader og vind, så det er ufyselig.

Barna leker (!), og på tv er det kombinert :skuffet:

Men!

Det blir skiskyting og langrenn litt senere, jeg vurderer bake noe og jeg har kaffe :hjerter:

En skikkelig daffelørdag tror jeg.

Flere?


#2

IOA sa for siden:

Jeg har barnefri helg. Vask og rydd står på programmet, og kanskje en liten tur på jobb. Men foreløpig er det kaffe, sofa, pledd og Modern Family på DVD. God lørdag!


#3

lego sa for siden:

Har vært ute i kulda og trimmet, og så inn til Bonanza på tv og frokost. Skal rydde litt i kåken etterpå. Og etterpå det, vet ikke. Har ikke tenkt så langt. :)


#4

polarjenta sa for siden:

Her fant storebror det for godt å våkne klokka 3.30, stå opp og sette på tven, så han har vært våken så lenge, eller han påstår at han sov litt på sofaen. Selv la jeg meg igjen, men var oppe noen ganger og sjekket, og han var våken hver gang. Lillebror sov til 9.15 så det var jo mye bedre.

Nå skal de liksom rydde legoen opp fra gulvet, men det går noe tregt. Jeg regner med det blir mer fart i dem når støvsugeren kommer.:knegg:

Ellers ingen store planer for dagen, ute er det kaldt, det er ingenting å finne på siden snøen uteblir så vi får vel handle litt og få dagen til å gå.


#5

Jinx sa for siden:

  • 26 her,så det blir innedag her.Mannen er på kick-off og jeg håper han kommer tidlig hjem.

#6

Chablis sa for siden:

Her sov poden til ni, nå ser han litt barne-tv, snart får han besøk av en kompis fra den forrige bhg han gikk i, det gleder han seg veldig til.
Jeg prøver å få oversiikt over hva vi har i hus av vår,sommer og vinterklær, så jeg kan panlegge litt hva vi må kjøpe inn.(til poden)


#7

Erica sa for siden:

Her er det -25 i dag, så utelek blir det definitivt ikke i dag. Minsten på 7 er skikkelig dårlig på å aktivere seg selv, og siden ingen kamerater var å få tak i blir det mye tv og tv-spill i dag. Vi får prøve å engasjere han litt senere.

Jeg burde trene i dag, men det frister så innmari lite å bevege seg ut i kulda. Skal trene på senter altså, men det er så kaldt å komme seg dit... Stort sett er jeg glad for å bo et sted der det er skikkelig vinter, men når gradestokken bikker 20 er det ikke like artig.

Men - det er lørdag (hurra, godteri!), og det er fri. :digger:


#8

tante Veronica sa for siden:

20 minus her, så det frister å bare krype sammen under pleddet på sofaen med en bok. Men med helgegjester på tur, er det bare å komme seg igang med dagen.
Ha en flott lørdag :)


#9

indie sa for siden:

Jeg sitter på sofaen med en stygg hoste, litt feber og generelt slapp form. Siste i familien som blir syk, håper det ikke blir alt for langvarig. Ute er det falt endel snø, så hadde formen vært bedre skulle jeg nok tatt med barna ut på aketur.


#10

Jessica sa for siden:

  • 23 C betyr innedag iallefall.

Jeg har fått meg symaskin så jeg skal se om jeg syr litt på en duk i patchwork. Er nybegynner der. Går på cellegifttabletter nå så jeg er blir fort sliten. Rolig dag altså. Godt.

Ha en fin lørdag :)


#11

Nabojenta sa for siden:

Jeg sitter på en vakker strand i Mexico. Vinden stryker meg mildt i ansiktet, mens bølgene skvulper beroligende opp på sanden. Paraplydrinken er fargerik og deilig, og jeg kjenner kroppen mykner i den varme solen.


#12

ming sa for siden:

Slækk lørdag her også. Minstemann sov til ti over ni!!!! Ny pers, og det var deilig. Så langt har jeg bare servert frokost og ryddet ut av oppvaskmaskina, drukket kaffe og spilt wf, akkompagnert av barnetv. Plan for dagen er å vaske klær, kanskje bake noe, ukehandle og ellers ta livet med ro. Vi hangler med forkjølelse hele gjengen, så jeg tror vi holder oss inne.


#13

Nabojenta sa for siden:

Fuck! Det var bare en ønskedrøm. :mumle:

Det snør, det er bikkjekaldt og jeg nyser og snørrer.


#14

Karamell sa for siden:

Jeg har kommet meg opp i stuen - 1 time etter jeg sto opp ... Livet er i slow motion. Prøver mat for å krabbe litt mer opp mentalt.


#15

Jessica sa for siden:

Jaaaaa, og jeg lukker øynene og jammen i meg er jeg der jeg og....men så skal jeg til å smake på paraplydrinken og da våknet jeg ;)


#16

Martis sa for siden:

Slapp lørdag foreløpig. Eldste er ute på skøyter og vi driver do trening på minstemann. :knegg: Det er virkelig komitime, han er 3,5 år gammel og har nektet så langt og vi har motivert og "maset" om at han er sååååå stooor og har så mange truser som er lei seg for at han ikke bruker de osv osv. I dag var han litt motakelig, så nå springer vi på do hvert 5. minutt og det kommer jo ingenting, snakk om skuffelse. Det verste er at det ender sikkert med katastrofe og da er vi back to "bleie er best". Jaja, han er nå i hvertfall på gli. :krampepositiv:


#17

Martis sa for siden:

:hjerter:


#18

Maxine sa for siden:

Ønskedrøm skulle blitt virkelighet...

Ungene sov litt lenge, men godt det. Vesla sovnet tidlig i går, og spiste treretters frokost. Lefse med servelat mens hun ventet på havregrøt, som hun spiste en stor porsjon av. Deretter en yoghurt.. Så tipper hun ble mett!

Så da er det rydding og helgevask på mor, mens ungene er på rommet til guttungen og spiller Wii. Det skjer ikke så ofte, men veldig koselig når de klarer å drive med det uten å krangle :p

Ellers har jeg satt en bolledeig, har planer om å lage lysestaker i dag, men mangler noe, så vi skal kle godt på oss og gå ned til butikken :) Så får vi se om det blir besøk hos lillebror i dag :)


#19

era sa for siden:

20 blå og ingen vann i dusjen, pc min (min egen, min elskede :hylgrine: ) er i coma jeg klarer ikke skrive d ordet, den lager ikke lys eller lyd det er bare mørkt og stille, på den ligger 5 ep bigbang, to house, fem gray og fem privat practis. Jeg skulle IKKE lese i dag. I tilegg ligger alle forelesningsnotatene fra to uker, månedsraporter siden november, og halvferdig oppgave. Jeg har regninger for 20 tusen og under halvparten på kortet. Minste er full av øyebetennelse og feber. Katta ser ut til å komme i løpetid og er ikke sterilisert enda.... en saftig krangel nå så er dagen komplett.


#20

Nessie sa for siden:

:trøste:


#21

Chablis sa for siden:

era: :klemme:


#22

Jålebeinet sa for siden:

Opp klokken 7, felles avmarsj klokken 8 til yngstes håndballkamp klokken 9. Så litt rundt omkring og tilbake klokken 11.30. Trening klokken 13-15, hjem og dusje for så å være invitert til middag hos mamma og pappa klokken 16.

I morgen skal jeg ligge på sofaen hele dagen :nemlig:


#23

Anne C sa for siden:

Her er det -22, og knallvær. Selv om sola faktisk frister så gidder vi ikke å være ute når det er så kaldt ute. Det blir vel til at jeg rydder litt her og der.


#24

Nessie sa for siden:

Heia Norge! :flagg:


#25

Stellebord sa for siden:

Mannen har tatt med ungene på besøk til en kompis. Vi har hatt en fin formiddag med frokostvafler og diverse papiraktiviteter. Jeg hangler litt, så skal jobbe litt og pusle litt rundt her. -17 ute, så det blir nok for det meste innedag.

Niåringen har bedt om å få lage middag i dag, så planen er visstnok hjemmelagde burgere med tilbehør. Også sjokoladefondue til dessert, regner jeg med. Niåringen fikk til jul, og det er populært for tida.


#26

Embriksmamma sa for siden:

Mann og tre barn er på tur, de skal kjøpe lørdagsgodt og gå på biblioteket. Det er -17 minus ute (var -20 da vi sto opp så det har blitt iallfall litt bedre...) så jeg håper de blir lenge borte, vesla blir veldig fort brakkesyk men jeg har ikke det minste lyst på utelek i dag.
Jeg har te i koppen og venter på besøk av en god venninne jeg ikke har sett på en stund, gleder meg til hun kommer. :)

Ellers har en tenåring dratt på jobb og en sover - lurer på om jeg skal gjøre et forsøk på å få ham opp av senga snart...


#27

LilleLeo sa for siden:

Jeg er godt innstallert på sofaen hos mor og far, med foten høyt hevet. Ungene pusler og jeg får servert kaffe og cola, og har pc'en på fanget. :hjerter:

Hjemme er det kaos i kjelleren, vi skal bygge på ganske mye og før vi gjør det må vi ha bad/vaskerom i kjelleren, for vårt eksisterende bad forsvinner på et tidspunkt i utbyggingen. Det er vaskerom der fra før, alt rives, golvet fjernes og legges på nytt, så skal vi ha do, vask, dusj og badekar i tillegg.


#28

Serafin sa for siden:

Kaldt og surt ute, så ikke akkurat utevær.

Jeg og ungene var oppe i seks tiden, og når madammen sto opp halv ti, fikk jeg sove en liten time.

Nå har vi ryddet både på stua og på rommet til Storebror, og i kjelleren har vi hatt en storsjau, så det blir "lekerom" i kjellerstua. Fant frem masse leker som har stått "gjemt", så lykken er stor der nede nå.

Skal straks lage middag, og etter at vi har spist skal vi ut på besøk i ettermiddag, før vi selv får besøk i kveld.


#29

Nessie sa for siden:

Jeg blir usjarmerende gretten når lørdagsbaksten blir mislykka :sur:


#30

Fintdethei! sa for siden:

Oj, jeg har plutselig invitert naboene på pizza og lørdagsgodis her om mindre enn 4 timer. 2 bad må vaskes innen den tid, men tenåringen har lovet å ta det ene. Jeg skal bar strikke litt mer først. Har begynt på en lue til minste, tror den blir litt stor, men det gjør ikke noe. Lue er lue, bare den ligner på en lue når den er ferdig, så er jeg :tøff:.


#31

Zip sa for siden:

Jeg er alene. Mannen og største reiste i heisen, jentene er i bursdag (mannen kjørte de og skal hente de). Jeg hører musikk, vasker, slapper av og skal snart trene. :D


#32

Nessie sa for siden:

Bør vel ta en vask nede jeg. Dro over oppe på torsdag, men kan vel ikke påstå at det ser sånn ut i dag :gal:


#33

Zip sa for siden:

Ser ikke vaska ut så lenge nei, noen timer kanskje...uff...


#34

Vianne Rocher sa for siden:

:fremdeles i pysjen med frokostkaffen i hånda:

Gutta skal ut å måke snø snart. Det har, til alt overmål, snødd plenty her i natt sukk. Jeg var egentlig fornøyd med 7-10 minus og islagt by som det har vært de siste ukene.

Men ellers er alt bra. Null stress.


#35

Libra sa for siden:

Har masse jeg skulle burde ha gjort i dag, men ender hele tiden opp ved spisebordet med kaffe, avis, wordfeud og fp. Snøen laver ned og bikkja er heldigvis ferdig lufta. Skal hjelpe poden med noe skolearbeid, han er vist like flink som sin mor og greier derfor å skyve på alt til det egentlig er bittelitt for sent.:rolleyes:


#36

Frøy sa for siden:

Jeg har fått i hus gave til i morgen, ungene har handlet lørdagsgodt og er nå avlevert hos mor og far for noen timer så jeg nyter komplett fred og ro. De skulle få middag også det så mistenker at det blir baktpotet på meg i kveld.


#37

Serafin sa for siden:

Jeg trodde ikke Storebror kunne bli mer entusiastisk enn da han oppdaget smålegoen etter onklene sine, men når madammen satte på DVD og dro ned lerretet så det ble "kino" gikk han nærmest i spinn.

Så nå sitter de tre andre nede og ser Bamse, verdens sterkeste bjørn, mens jeg lager middag som lager seg selv. Fred og ro, ryddig stue og kjøkken og puh. Lykke!


#38

Floksa sa for siden:

Dagen begynte kl 5.45 og da konstaterte jeg at høygaffelen jeg stakk inn i foten i går kveld nok hadde gjort litt skade lell :sur:
Haltet meg gjennom fjøsstellet og fikk tatt melkeprøvene som sto på planen.
Frokost med alle ungene og tur på legevakta for å få stivkrampesprøyte og pencilin.
Hente resepten, hjem og furte med vondt fot....
Har fått laget grøtmiddag og spist med ungene, kranglet med gubben og reparert 5 dynetrekk. Satt på 3 vask og sortert en haug med tøy da....


#39

ming sa for siden:

Her forbarmet 03-barnet seg over 10-barnet og tok ham med seg ut på akebrett. Så kunne de halvsjuke foreldrene sløve litt i ensomhet. :knegg: Nå sover minstemann sein dupp siden han "forsov seg" i morges, mellomste er ute på ski, eldste rydder rommet og mannen og jeg er sosiale på hver vår pc. Jeg har lagt sammen en haug klær, og sortert en enda større haug skittentøy, så vaskemaskinen ikke skal bli arbeidsledig i dag. Sender straks mannen og eldste ut på ukeshandel. Baking utgår visst. Konstant nysing harmonerer dårlig med bakst, tror jeg.

Og god bedring til Floksa-foten!


#40

Trois sa for siden:

Sitter og sløver mens jeg tenker på alle burdene. Mannen er i ishallen, storebror sitter nede med en kamerat og spiller NHL, lillebror er i bursdag, storelillesøster ligger utslått med høy feber og minstemann ligger til lading.


#41

Maxine sa for siden:

Synes mannen kunne vært litt ekstra snill med deg, og reparert de dynetrekkene ;)

Her er bolledeig nr to i gang. Brukte tørrgjær på første, og den heva ikke i det hele tatt :roll: Men, vi kledde godt på oss, tok en sparktur rundt i bygda, og så innom butikken. Fikk kjøpt fersk gjær, så nå blir det boller lell.. Litt seint, ettersom ungene har bestilt hjemmelaget pizza til i kveld, men pytt pytt.

Søte snuppa lurte for litt siden om hun kunne "låne telefonen" min. Joda.. Hun er ikke så god på mobilbruk enda, og måtte spørre om hjelp for å finne "moffa" sitt nr. Ikke så logisk for henne at det står "pappa mob" :knegg: Så jeg fikk forøvrig ei skyllebøtte for at det ikke sto "moffa" eller navnet hans :fnise: Vel, når hun fikk ringt, var det for å invitere dem hit på pizza i kveld. Uten at jeg hadde sagt noe. :knegg: Men, bare koselig det!

Når bollene er ferdig har jeg planer om å støpe noen lysestaker.. Ikke prøvd før, så det blir spennende å se hvordan det blir :)


#42

Fintdethei! sa for siden:

Ta sparken på butikken, og støpe lysestaker høres utrolig eksotisk ut, Maxine.


#43

Maxine sa for siden:

Vel, jeg bor ikke så eksotisk til altså ;) Et lite tettsted ved Mjøsa.

Lysestakene får dere kanskje se, dersom det blir vellykket :p


#44

millact sa for siden:

Deilig og avslappende dag her. Barna sov til 8, luksus, så kos i sengen før vi stod opp. TV i pysj og frokost i sofaen. Levert en sekk tøy og leker til Ukraina, klaget på en drikkeflaske og fikk ny, vært ute på ski/kjelke/akebrett noen timer nå som vi endelig har snø. Nå er ungene ute og leker i snøen på terrassen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.