Jeg vurderer å begynne med lavkarbo igjen, men tidligere har det strandet fordi det er så lite "lettvint" mat. Jeg må ha noe som er fort og lettvint når dagen føles tung og alt er bare et ork. Og jeg misliker sterkt lavkarbobrød basert på store mengder egg.
Er det mindre karbohydrater i Møllerens lavkarbobrød enn Lindberghbrødet? Og har det mindre eggesmak?
Møllerens har mindre enn Lindberg, men det blir flatt og ikke så bra. Prøv heller den nye fra Idun; Mors Hjemmebakte Karbolett! Kun 4 gram karber per 100 gram, og det smaker godt!
Jeg synes Møllerens sitt lavkarbobrød er helt greit, men ingen høydare. Jeg bruker to poser pr. brødform for at det ikke skal bli for lavt, og så skjærer jeg opp i skiver før jeg fryser det. Jeg spiser ikke så mye av dette brødet, men det er greit å ha i matpakken til lunsj, for det ser ut som brød og genererer lite diskusjoner om lavkarbo i lunsjen.
Men det Idunbrødet så jo også lovende ut, tror jeg må på jakt etter det, for jeg er nesten tom for Mølleren sitt brød.