Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Må alt kjøtt gjennomvarmes i minst 10 min?

#1

DM sa for siden:

Jeg har noe kalkunkjøtt som ble stekt i går, og har lagt i kjøleskapet til i dag. Kan jeg bare ha det oppi varm suppe og la det varmes opp der, eller må jeg koke det i selve suppen?


#2

Acsa sa for siden:

Stekt kjøtt? Bare hiv det i suppa. :)

(Og - alvorlig talt? Det behøver da ikke varmes opp engang? Ingen som spiser resten av grillkyllingen dagen etter? Gårsdagens ribbe på lefse? Rester av roastbeef som pålegg?)


#3

DM sa for siden:

Ok, takk. Det var det jeg trodde, men det er jo best å være på den sikre siden.


#4

Hyacinth sa for siden:

Hm? Du kan spise det som det er. Det er jo varmebehandlet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.