DM sa for siden:
Jeg har noe kalkunkjøtt som ble stekt i går, og har lagt i kjøleskapet til i dag. Kan jeg bare ha det oppi varm suppe og la det varmes opp der, eller må jeg koke det i selve suppen?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
DM sa for siden:
Jeg har noe kalkunkjøtt som ble stekt i går, og har lagt i kjøleskapet til i dag. Kan jeg bare ha det oppi varm suppe og la det varmes opp der, eller må jeg koke det i selve suppen?
Acsa sa for siden:
Stekt kjøtt? Bare hiv det i suppa. :)
(Og - alvorlig talt? Det behøver da ikke varmes opp engang? Ingen som spiser resten av grillkyllingen dagen etter? Gårsdagens ribbe på lefse? Rester av roastbeef som pålegg?)
DM sa for siden:
Ok, takk. Det var det jeg trodde, men det er jo best å være på den sikre siden.
Hyacinth sa for siden:
Hm? Du kan spise det som det er. Det er jo varmebehandlet.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.