Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har: Laks og blomkål. Mangler: Inspirasjon


#2

Skilpadda sa for siden:

Pannestekt laks og blomkålpuré med creme fraiche. :nam:


#3

Didjeridust sa for siden:

Baka i omn - andre grønsaker og? Gulrøter? Purre?


#4

Hyacinth sa for siden:

Det vAr faktisk noe sånt jeg tenkte på. Jeg har ikke creme fraiche, men har feta. Det funker også i blomkålmos.



#6

m^2 sa for siden:

Ta skinnet av laksen og skjær laksen i småbiter. Surr rødløk i småbiter, hvitløk og purre i en gryte. Ha oppi fiskebuljong hvis du har (evt kok opp litt kraft på lakseskinnet, det går fort), i tillegg til fløte og etpar skjeer tomatpure. La det koke opp, og ha oppi blomkålbiter og laksebiter og la det stå og småsurre til det er ferdig. Hvis du liker blomkålen mykere, kan du koke den litt på forhånd. En dæsj salt, litt pepper og presto!

Vil du ha litt asiatisk vri på det har du oppi ingefær og bruker kokosmelk istedetfor fløte :jupp:, cayennepepper eller chili istedetfor pepper.

du kan gjerne ha oppi en neve reker eller scampi også.

Litt avhengig av hvor mye stæsj du putter oppi blir dette enten fiskesuppe eller gryterett.


#7

Hyacinth sa for siden:

Takk!

Det er salma, forresten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.