Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal jeg lage med grytekjøtt i dag?

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg har tatt opp et brett med grytekjøtt av fryseren som jeg tenkte vi skulle ha til middag i dag. Men hva skal jeg lage med det?

Det må være sunt, og ikke inneholde fløte, rømme eller smør.


#2

Hyacinth sa for siden:

Birkebeinergryte. Skdl finne oppskrift.

Evt en gryte jeg lager ca slik: brun kjøtt, tilsett løk, gulrot, rosmarin, hvitløk. Hell over rødvin. Kok inn. Ha over tomater på boks. Kok mørt. Ta ut kjøtt og pell det fra hverandre. Ha tilbake i gryta. Salt, pepper, sukker.

Jeg bruker det som pastasaus.


#3

Tallulah sa for siden:

Hm, som pastasaus var interessant. Det har jeg ikke tenkt på.


#4

Harriet Vane sa for siden:

En god suppe med borlottibønner, selleri, gulrot, hvitløk, løk, selleristang og tomater, samt kyllingbuljong. Andre kan ha oppi en klatt creme fraiche. Serveres med egg og pasta til å ha oppi om man vil.

Surr kjøttet i litt olje så det blir brunt, ha oppi grønnsakene i terninger, ta oppi bønene, en boks hermetiske tomater og en liter buljong. Kok til grønnsakene er møre. Ferdig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.