Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Laminatbenkeplate fra Ikea

#1

Huldra sa for siden:

Jeg har kjøpt og montert en slik spesialbestilt laminat benkeplate fra Ikea i mineralmønstret sort. Trodde det skulle være ganske slitesterkt materiale jeg da.. og betalte mye for plata siden den var spesialbestilt. Nå ser jeg at det faktisk blir riper i den ved normalt bruk.. Lange ekle striper.. Skulle jeg ha gjort noe med den før vi tok den i bruk? Er den så dårlig? Eller har jeg fått et mandagsprodukt? Er det klagegrunnlag?

Er litt skuffa nå, den laminatplata fra åttitallet som vi hadde her før kunne man skjære brød rett på uten at det blei ei eneste ripe i den.. (har ikke prøvd dette på den nye altså, he he)


#2

Nessie sa for siden:

Vi valgte å ikke kjøpe benkplate fra Ikea, fordi vi hadde hørt en del dårlig om de da.. :sparke:.
Vi har laminatplate fra Nettoline. Vi skjærer ikke rett på nei! Men den har holdt seg veldig fin i ca 2 år nå iallefall :jupp:.

Men jeg synes definitivt du skal klage!


#3

Huldra sa for siden:

Å.. det hadde ikke jeg hørt noe om. Så dumt da.

Kaija! Hvordan er din? Er det riper og striper i den..? Her sees de sikkert veldig godt fordi sola står inn vinduet akkurat der dem er.. Er så surt.


#4

amor sa for siden:

Jeg har ingen personlig erfaring med benkeplater i laminat fra Ikea, men jeg ville garantert ha tatt kontakt med dem. De er supre på kundeservice, etter min mening, og det høres ut for at du har all grunn til å klage.

Det å skjære rett på laminatplater blir vel aldri anbefalt, men dog :blunke:


#5

Huldra sa for siden:

Ja, har opplevd at de er supre på kundeservice - jeg har en lang rekke "saker" liggende på mitt navn der inne.. hehe.

Benkeplata har vel liggi på i sånn ca. 2 uker nå.. så jeg er jo litt skuffa over at det ikke holdt lenger kan man si.


#6

Lykken sa for siden:

Du bør klage, og etter hva jeg har hørt om servicen på klagesaker hos Ikea så blir du nok godt ivaretatt. :)
Vi har svart laminat benkeplate fra Ikea, har hatt den i ca 4 år og har ikke riper i den. Kun et ganske dypt hakk, men det var nok vår egen skyld. :o


#7

amor sa for siden:

Klag med en gang. Det går helt sikkert din vei. At du synes det er trist at den er stygg nå allerede etter kun 2 uker, forstår jeg inderlig godt! Det høres ikke moro ut!

Lykke til! :)


#8

Lykken sa for siden:

Jeg så prikken din, jeg svarer her jeg. :)
Den er mer gråsvart, siden det er bittesmå hvitprikker i det svarte, jeg synes den er veldig fin. Desverre har jeg ikke bilder her hjemmefra, men det er denne mener jeg. Vi har forøvrig til lysgrå malt kjøkken.


#9

amor sa for siden:

Tusen takk lykkeliten02! :blomst:


#10

Lykken sa for siden:

Værsågod du. :smil:
Kan jo legge til at de små hvite ikke synes spesielt godt, det varierer utifra lys og synsvinkel. Når jeg står her i stua og ser ut i kjøkkenet ser den helt flatt svart ut.


#11

Isolde sa for siden:

Vi har akkurat samme platen og ingen problem etter 1 år, så jeg ville klaget.


#12

Adrienne sa for siden:

Vi har også laminatplate fra IKEA og vi er langt fra fornøyde. Det viser seg at den tåler varme ganske dårlig, så å ha innbyggingskomfyr under den var ikke noe sjakktrekk. Men vi har ikke fått noen riper i den, den er ganske slitesterk på overflaten, så jeg ville garantert klagd hvis jeg var deg.


#13

Kaija sa for siden:

Vi burde vel kanskje ha skjønt at de ikke var de sterkeste platene etter alle de vi måtte sende tilbake til Ikea igjen. Jeg har ikke merket meg noe til oppriping i den vi til slutt fikk på plass. Nå har vi hatt den i et halvt år, og vi er foreløpig fornøyd. Selvfølgelig skal du klage. Ikke noe morsomt å ta i bruk et nytt kjøkken med ripete benkeplate.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.