Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Iherb produkt-tips?

#1

Carpe Diem sa for siden:

Hva bestiller du fra Iherb? Hva lønner det seg å kjøpe derfra? Mange produkter er jo superbillige i forhold til norske priser, men hvilke?
Er også veldig fornøyd med fraktiden, forrige gang tok det bare fire dager før varene ble levert på døren :sjokk:

:jupp:

Jeg bestiller jevnlig kjempegod melkefri sjokolade til vesla, glutenfrie frokostblandinger, kjeks, pasta etc til storesøs og lavkarbo sjokolader fra Atkins.


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg bestiller altfor mye derfra, ifølge mannen. Har hele tiden pakker på vei. :flau:

Frakttiden er ekstremt lang om man bruker den billigste måten, vanlig post. Du har brukt DHL sist og da kommer det kjapt men det er dyrere. Jeg har gjort det en gang jeg også, men bruker stort sett den billige måten og da tar det mellom 2 og 4 uker. Passer alltid på å bestille i god tid før jeg går tom, da er det ikke noe problem å vente.

Jeg kjøper for det meste silketofu, soyaprotein/TVP (bestiller det oftest fra Sverige nå da siden konsistensen er mer lik ordentlig kjøttdeig der), kokosolje (helt sykt billig), Udos Choice (halv pris i forhold til i Norge!), Stevia med og uten smak, veganske marshmallows, pecannøtter, bokhvetemel og lignende, glutenmel og mer. Kommer ikke på alt nå, men tofu, Udos, kokosolje og glutenmel er det som går mest igjen. Jeg får rabatter nesten hver gang siden folk bruker koden min. :D

Apropos melkefritt; har du sett www.veganlife.se? Jeg bestiller svært ofte varer derfra, de har verdens diggeste melkefrie hvite sjokolade, og andre melkefrie sjokolader til å DØ for. Jeg hadde aldri smakt gode melkefrie sjokolader før jeg kjøpte derfra, de er knallgode. Vantastic, heter de, og er himmelske. Men den aller, aller beste er den som heter Vego, den smaker nesten identisk med Helnøtt, jeg lover!
De har også melkefri (av ris) krem på sprayboks som skal være himmelsk, samt endel melkefrie oster osv. Jeg elsker den nettbutikken og kjenner godt hun som driver den. Hun er ernæringsfysiolog. Skjønn dame.


#3

Carpe Diem sa for siden:

Får ikke prikket deg, tusen takk for mange gode tips! Er spesielt på jakt etter gode melkefrie produkter til vesla, så den linken skal jeg sjekke ut :jupp:


#4

Carpe Diem sa for siden:

Bestilling sendt til Veganlife. Venter i spenning :jupp:


#5

Dixie Diner sa for siden:

Nei og ja, det er ikke alltid bare å erstatte sukkeret. Det spørs om det kun skal brukes til søtning eller har en større funksjon, som feks i sukkerbrød der det jo spiller en litt større rolle enn i feks. sjokolademousse. Jeg bruker lite Stevia foreløpig, men har en med vaniljesmak og en med karamellsmak i kjøleskapet, og de bruker jeg i glasurer, hjemmelaget raw-konfekt osv, for å få en liten spiss på det.


#6

Mrs. Longbottom sa for siden:

Stevia er litt vanskelig å bruke syns jeg, det kan gi en voldsomt bitter ettersmak hvis man overdoserer, og det er ikke mye man skal bruke heller. Jeg har også sånne dråper, og bruker de mye egentlig, som søtning i te, i smoothie hvis den er veldig syrlig på smak, og så bruker jeg den med vaniljesmak til å lage vaniljeyoughurt. Blander med gresk youghurt og vaniljepulver.


#7

Mrs. Longbottom sa for siden:

Forøvrig handler jeg greens, fiber, tørka frukt, tørrvarer, hudpleie, te pg barnemat på iHerb.


#8

Serafin sa for siden:

Har de noe lignende som eye q der?


#9

Benzo sa for siden:

Gammel tråd, men du får Eye-Q på feelunique.com. Du får 2 flasker til under 200 kr. Litt usikker på om de har kapslene.


#10

Pegasus sa for siden:

Dytter opp denne, jeg, i håp om å få flere tips! Deler mine favoritter med dere:

Jeg bestiller mye te fra Harney & Sons, favoritten er Chocolate mint, men det er mange andre som er gode. Celestial har også mye god te, kirsebær er den jeg bestiller oftest.

Nubian Heritage har en fantastisk såpe, African Black Soap Bar- den lukter godt, den myker opp huden (tjæresåpe, god ved psoriasis f.eks), og har litt "stæsj" i som gjør at den funker som en skrubb også. Huden min er ikke tørr lengre etter at jeg byttet til denne såpen.

Bestiller også Chiafrø, fra merket Nutiva. Jeg har ikke prøvd noen andre, så har ikke noe å sammenlikne med, men synes disse er gode.

På snacksfronten er Atkins chocolate caramel mousse bar og Chocolite chocolate crispy caramel gjengangere, og Chocorite er en nykomling som også er god.

Har ikke turt å bestille spirulina, noen som har bestilt det?


#11

zinatara sa for siden:

Jeg bestiller ghee derfra. Bruker det både til indisk mat og til å poppe popcorn i.

Har nettopp fått en pakke med disse mintkjeksene. De var utrolig gode.

Disse ekstraktene er fine til baking.

Sjokoladene og proteinbarene fra chocolite.


#12

Daisy sa for siden:

Det har jeg bestilt. Hvorfor har du ikke turt det? Jeg bestilte det og klorofyll.


#13

Pegasus sa for siden:

Trodde ikke det var lov, så redd pakken blir stoppet på vei inn til Norge?


#14

Daisy sa for siden:

Hmm de stopper for høye doser vitamin D allerede hos Iherb, men denne gikk rett gjennom.


#15

Benzo sa for siden:

Det er ikke alle pakker som blir sjekket.


#16

Daisy sa for siden:

Jeg visste ikke at det ikke var lov å bestille jeg!


#17

Lavender sa for siden:

Har du en Spirulina å anbefale? Jeg synes det er stor forskjell på lukt og smak, og det er ikke akkurat godt. Jeg kjøpte Pukka sin på Sunkost, og var fornøyd. Bruker pulver.


#18

HSJ73 sa for siden:

Desert Essence sjampo og balsam. Alle typer, men min favoritt er kokos.



#20

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har også fått mine kosttilskudd gjennom, men flere av mine venner har fått stoppet pakkene sine og tapt pengene, det er jo faktisk ikke lov (dumme regler) å importere kosttilskudd i store doser fra USA. Men det er lov innenfor Europa, så jeg bestiller mine kosttilskudd fra England, helt lovlig. Bland annet STERKE multivitaminer, B-vitaminer og D-vitaminer.


#21

løve70 sa for siden:

Det samme gjør jeg:) Ikke verdt å ta noen sjanser med å bestille fra USA.


#22

Pegasus sa for siden:

Det er forresten 10% rabatt på alle bestillinger nå, ut februar :)


#23

Bergensis sa for siden:

Eg bestiller produkt frå Animal Parade. Stort sett probiotika. Den smakar ok. Multivitamin og Immunboost smakte direkte vondt.

Har også bestilt D-vitamin og B-vitamin for hud og hår. D-vitamin virka iallfall, for eg hadde for høge verdiar etter vinterens inntak. :sparke:

Og diverse proteinbar og shake.

EyeQ har eg bestilt via Ebay.


#24

Dixie Diner sa for siden:

Det hjelper forresten å dele ut koden til folk, jeg har den på bloggen min og har alltid rabatt på alle bestillinger pga. det. Sist hadde jeg hele 20 dollar i avslag!


#25

Benzo sa for siden:

På iherb får du faktisk igjen pengene for pakker som blir returnert etter tollsjekk. Det kan ta litt tid, men jeg har fått igjen begge gangene mine har blitt sendt tilbake.


#26

dharma sa for siden:

Hvor bestiller du fra?

Det jeg bestiller oftest fra iherb er omega, lactasekapsler og magnesium.


#27

Dixie Diner sa for siden:

Ja, det kan man få, men de må da bli veldig leie av å holde på sånn fordi nordmenn ikke kan følge reglene, tenker jeg. I tillegg må man bestille kosttilskuddene på nytt, helst et annet sted, uansett og dermed vente enda lenger. Jeg gjør det ikke lenger (eller, det hender om de er utsolgt andre steder og jeg MÅ ha, men helst ikke).

[url]www.gvtc.com[/url]. Der kjøper jeg knallgode multivitaminer, D-vitaminer og B-vitaminer, og her kjøper jeg omega 3 (eneste fullverdige vegetariske omega 3-tilbudet på markedet, så jeg bruker denne).


#28

dharma sa for siden:

Tusen takk:-)


#29

millact sa for siden:

Hvor bestiller du da fra?


#30

millact sa for siden:

Jeg og.


#31

dharma sa for siden:

Vil du og dele tips om hvor du bestiller fra?


#32

Dixie Diner sa for siden:

Se over.


#33

Nada sa for siden:

Mine freebees med dvitamin ble returnert.
Jeg har kjøpt fra feelunique istedet.


#34

løve70 sa for siden:

Jeg har bestilt fra feelunique og bigvits.co.uk/


#35

Bomull sa for siden:

Dytter på denne nå som jeg tenkte jeg skulle inn og "bestille meg litt opp" på iHerb igjen.


#36

Arktis sa for siden:

Jeg bestiller villris, mener jeg betalte litt over 200 kr for 4x 450 gr. inkludert frakt. På helsekostbutikken skulle de ha 60-70 kr for 100 gram:eek:


#37

emin sa for siden:

Her bestilles ulike mel (kokos, mandel), steviadråper, Fifty50-drops, frokostblanding, fortykningsmiddel og whatnot. Driver enda og utforsker.


#38

Nooria sa for siden:

Det gjør jeg og. I tillegg bestiller jeg dusjsåpe fra Weleda, greens og chlorella.


#39

Dixie Diner sa for siden:

Kjøpte sånn mme-beholder (mye kulere og billigere enn Avent sin, og det følger med en ekstra singelboks også) og tre plastskåler til å henge fast i bordplata, så babyen ikke kaster middagen i veggen. :)

www.iherb.com/Munchkin-Powdered-Formula-Dispenser-Combo-Pack-2-Pack/37543#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=munchkin&rc=192&sr=null&ic=24

www.iherb.com/Munchkin-Stay-Put-Suction-Bowls-6-Months-3-Bowls/38141#p=1&cid=3738&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=munchkin&rc=70&sr=null&ic=5

De har SYKT mye sånt der inne, masse til baby! Søk på "Munchkin". :hyper:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.