Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bhg. - luksusdilemma

#1

SiRi26 sa for siden:

vi har fått ny bhgplass og er overlykkelige

men - det er fordi en jente har sluttet, så vi måtte ta plassen fra 1.mai om vi ville ha den. og selvfølgelig vil vi det, selvom vi har bhgplass ut juni et annet sted. så nå har vi to plasser i to mnd og det er forsåvidt greit, men vi lurer på når vi skal bytte, hva hun har best av ...

saken er den - vi fikk bhgplass i januar i en fambhg m 4 barn og en assistent, en svært sårbar situasjon mtp sykdom og likn. det har vært mye utskiftninger av assistenten, vi har den tredje nå - med ny tillvenning hver gang. er også usikker på assistenten - usikker på om eir trives, hun har bare infunnet seg med situasjonen liksom.. så på grunnlag av dette ville jeg byttet bhg så fort som mulig.

men - hun har opplevd så mye ustabilitet og jeg tror ikke dette er bra for henne. i den nye bhg - også fambhg - er det 8 barn og dermed 2 assistenter. dette er veldig bra - 2 er 10x bedre enn 1. men disse to jentene skal studere fra høsten av, dermed kommer 2 nye assistenter fra august. på grunnlag av dette vil vi vente til høsten slik at hun får et naturlig opphold i ferien før hun bytter til ny og slipper en ny "utskiftning"

hva ville dere gjort ?? jeg er skikkelig i tvil her. snuppa er 21 mnd


#2

Frost sa for siden:

Jeg ville nok ventet ja. Spesielt pga av at de som jobber der nå skal slutte.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.