Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Greit å ta forskjellige str. når bikini selges samlet?

#1

Ine sa for siden:

Bare litt nysgjerrig på hvordan det sees på dette; altså at man tar/kjøper forskjellige størrelser på overdel og truse når man kjøper bikini..

Synes du dette er greit å gjøre?


#2

Ole Brumm sa for siden:

Om den selges som en bikini i gitt str tar jeg ikke forskjellig str nei. Men derimot så handler jeg ikke slike bikinier fordi da vil buksa bli for stor eller puppene tyte ut alt ettersom hvilken str jeg går for. Så kjøper alltid to delte varianter.


#3

Bomull sa for siden:

Jeg foretrekker at truse og topp selges hver for seg, slik at jeg kan kjøpe de størrelsene som passer i hver del. Om det selges som sett, er det uaktuelt for meg. For å svare på spørsmålet; jeg synes ikke det er greit å lure til seg ulike størrelser fra bikinier som selges som ett sett størrelsesvis. Men jeg kjøper ikke slike bikinier heller.


#4

Grøten sa for siden:

Vil ikke si det er greit, nei.
Om en ting selges som par, så vil jeg tro det var ulovlig å gjøre om på dette uten å ha en avtale med selger?!
Skal man ha forskjellige str så får man kjøpe bikini hvor man kjøper hver enkelt del, hver for seg. Ikke drive å gjøre om på dette selv.


#5

venla sa for siden:

Jeg handler bare på steder der hver del selges for seg, så det har ikke vært en problemstilling. Jeg kjøper ikke undertøyet mitt i samme størrelse heller, vil ha noe som passer. Så det med å selge hele bikinier i S og 38 synes jeg er en uting. Men hadde ikke tatt en av hver størrelse om det var aktuelt nei.


#6

Tjorven sa for siden:

Du spør om det er greit å gå på HM og ta med seg en truse i 42 og en topp i 40 hvis det er det man trenger selv om de egentlig selges som sett? Det er IKKE greit.

Derimot er det selvfølgelig helt greit å kjøpe forskjellige størrelser hvis de selges separat.

Jeg har ikke noe valg. Jeg kjøper bukse og topp hver for seg fra Bravissimo. :ikke akkurat petit:


#7

Martis sa for siden:

Det er like lite greit som å ta en sko i 38 og en i 39 fordi man har litt forskjellige føtter. Butikken får ikke solgt det andre paret.

Jge kjøper forøvrig aldri bikini som blir solgt som et sett, for størrelsen blir feil for meg.


#8

Trulte sa for siden:

Nei, det er ikke greit. Selges det som sett, så tar man det man får. ELLER man kjøper der man får kjøpt seperat.
Jeg ser helt snodig ut i slike ting. Derfor har jeg fremdeles bikinien min på 12 året.


#9

Mirmell sa for siden:

Om det selges som sett, er det ikke greit.


#10

Røverdatter sa for siden:

Det er slett ikke greit. Jeg syns det er på nivå med stjeling.


#11

Canisa sa for siden:

Nei, det er ikke greit. :niks:


#12

gullet sa for siden:

Alldeles ikke!


#13

Filifjonka sa for siden:

Aldri hørt om problemstillingen før, jeg visste ikke at det fins folk som gjør det. Og det er såklart ikke greit.


#14

Malama sa for siden:

Selges det samlet, så gjør man selvsagt ikke slikt. Men jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte bikini samlet heller da. Altså, selv på HM får man jo dem i to separate deler med hver sin prislapp, og følgelig fritt å velge de størrelelser man vil (innen deres noe begrensede størrelsesutvalg da.)


#15

Bille sa for siden:

Ugreit. :nemlig:


#16

oslo78 sa for siden:

Nei, nei.


#17

Anne C sa for siden:

Veldig ugreit.


#18

millact sa for siden:

Nei, selvsagt ikke.


#19

Carrera sa for siden:

Veldig lite greit.

Jeg har jobbet i klesbutikk i mange år, og dette med at kunder tok seg til rette og byttet om på størrelser var et stort problem. Var det et sett som var prises under ett, så skulle det selges i like størrelser.

På bikiner og ellers andre ting som ble solgt som to-delte sett, så sjekket vi dette i kassen, og fant vi ulike sett, så måtte kunden finne et sett som var i samme størrelse. Selvfølgelig så var det aldri noen av kundene som hadde bytte om. neida, det hang slik på stativet...

Allikevel så satt vi ofte igjen med sett som ikke kunne selges som ett, og de ble dumpet på salg. Tap for butikken med andre ord.

På bikinier så fikk vi bort noe av problemet med å sette alarmbrikken gjennom over- og underdel, slik at de fysisk hang sammen. Da måtte kundene henvende seg i kassen om de evt skulle prøve overdelen, og de følte seg såpass overvåket at de ikke turte å bytte om.

Nå har vel mange butikker gått over til å selge bikinidelene hver for seg.


#20

veobra sa for siden:

Det er ikke greit.

Man vil ikke gjøre det om man kjøpte pysj til en unge med lange bein, ta en størrelse større på buksa. Eller bytte om i en to-pakke med strømpebukser hvis jeg trenger en i str seks og en i str ti år. Man gjør ikke det.


#21

Enhjørning sa for siden:

Ja.


#22

Bluen sa for siden:

Ja, da er det bare å dele bikini med meg, ser jeg! :p Motsatt problem her. :Pære: Man kan jo alliere seg med en annen kunde man ser med motsatt fasong, kjøpe to bikinier og så splitte dem opp. :værsågod:


#23

Polyanna sa for siden:

Det vil sikkert slå an, Bluen: "Hei, jeg ser at du er sånn pære, mens jeg jo er forbannet med disse store puppene og en knøttliten rumpe, så kanskje vi skal spleise på to sett i motsatte størrrelser?! :hyper: "

:knegg:



#25

Filifjonka sa for siden:

:rofl: Det er bare å stille seg opp ved prøverommet og måle andre kunder med øynene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.