Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp! Kan jeg bytte ut olje med smør i gulrotkake?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg står her og baker kake, og mangler nøytral olje til gulrotkaken. Kan jeg bruke smeltet smør i stedet? :rookie:

:hjelp:


#2

Fløyel sa for siden:

Jeg ville ha gjordt det ja, uansett. Foretrekker meierismør fremfor olje i kaker.


#3

Filifjonka sa for siden:

Jeg har gjort det, gikk helt fint. :) Jeg bruker ofte 50/50 olje og smør.


#4

Mrs. Longbottom sa for siden:

Ikke bare kan du, du bør! :liker ikke olje i kake:


#5

Lhi-My sa for siden:

Olje smaker virkelig ikke godt i kaker. Jeg bruker bare smør så sant jeg ikke skal lage allergivennlig kake.


#6

Pepper Lemon sa for siden:

Åh! Tusen takk! :blomster: Da var jo dette lett som en plett!


#7

Palmen sa for siden:

Jeg liker best olje i gulrotkake, men smør går sikkert også bra! :jupp:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Kjenner dere forskjell på olje og smør i kakene? Jeg tror ikke jeg gjør det (husker ikke, er jo ett år siden jeg spiste meierismør sist). Mine kaker med olje er i hvert fall gode og saftige, blir alltid spurt om oppskriften, så JO, kaker med olje i kan være gode (med mindre man bruker smakssterke oljer, man må jo bruke nøytral). Men ja, det går uansett fint å bytte det ut.


#9

Filifjonka sa for siden:

Jeg kjenner forskjell, men akkurat i gulrotkake bruker jeg av og til solsikkeolje eller 50/50. Ellers syns jeg helt klart at smør er bedre.


#10

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jeg smaker forskjell. Men det er ikke det at jeg nødvindigvis syns de er vonde med olje. Bare at jeg syns de blir bedre med smør.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.