Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Terje Hauge ...

#1

tutta sa for siden:

Er så lei denne møkka dommeren!!! Nå NFF fjerne denne mannen!!!

Mannen kan ikke dømme!! Maktsyke j#%&¤&/%(¤ :gaah:
Han ødla cl-finalen i fjor !!!Han forventer at man skal spille frk fotball hvor man ikke en gang kan komme bort i motpilleren.......
Fjern denne mannen nå!!!!


#2

Esme sa for siden:

Aner ingenting om fotball. Men jeg synes:

  1. Det er utidig å henge ut folk og starte en egen tråd med deres navn
  2. Ihvertfall så lenge man nyter anonymitet selv
  3. Og du bør bettremeg være j#%&¤&/%(¤ (som du selv sa så vakkert) god i din egen jobb for å være så frekk mot andre.

#3

safran sa for siden:

Hva har han gjort nå? :harikkefulgtmedpåfotballpålenge:


#4

007 sa for siden:

Nå må du ta tapet som en mann, tutta.
Gutta dine er ikke bedre. Innse det.

Alt kan vel ikke skyldes på dommeren? De spilte jo som et middels 3. divisjonslag.
Og det var jo ikke bare med ett mål de tapte, heller. :knegg:


#5

Miss Norway sa for siden:

Må forsvare Tutta litt altså. Mannen er jo en kontroversiell dommer, og mange av hans litt... uforståelige avgjørelser har jo vært oppe til debatt tidligere.

Til mannens forsvar så er det jo ikke alltid like lett å se alt som skjer på matta like godt som på TV.


#6

007 sa for siden:

Men han er jo ganske søt, da. Og så er han svogeren til presten vår. Som også er søt. :filer:


#7

Candy Darling sa for siden:

Også er han fetteren til en kompis av meg. Pass deg, tutta! :streng:

Ellers er jeg litt enig med esme. Man har liksom "lov" til å hate fotballdommere, men de gjør jobben sin, og mange vil alltid være uenig (Roy H. Olsen, cupfinale, f.eks. :gaah: ). Dette synes jeg er bittelitte grann over kanten, sånn personlig.


#8

Miss Norway sa for siden:

:mumle: Måtte du minne meg på det...

#9

Majsa sa for siden:

:knegg: :slem: :skadefro:


#10

Juste sa for siden:

Nå var vel den mest kontroversielle avgjørelsen hans (det røde kortet etter 5 minutter) helt korrekt. Jeg synes faktisk han er en modig dommer, han tar tøffe avgjørelser, både i denne kampen og den famøse CL-kampen som i etterkant ofte viser seg og være korrekte.

Det er fryktelig enkelt og legge skylden på dommeren når laget taper, se heller litt på innsatsen til gutta dine du. Jeg så kampen, og det var ikke mye og skryte av.

Disclaimer: Jeg har ingen interesse av lagene som spilte kampen han dømte, faktisk ikke i norsk fotball i det hele tatt


#11

007 sa for siden:

Jeg har en fantastisk evne til å fortrenge. Dette hadde jeg glemt. Helt utrolig. Jeg tror faktisk dette er meg: :lalala:


#12

Ryli sa for siden:

Heia Terje! :heia:


#13

maribo sa for siden:

Hvis det her siktes til den omtalte avgjørelsen i kampen på lørdag, så gjorde han faktisk helt rett - etter regelboka :ja:
Angriper ble jo hindret i å avfyre et skikkelig skudd. Hvis angriper hadde valgt å falle istedet for å kjempe seg til et skudd, så hadde vel ingen reagert. Synes det var flott og sporty av angriper, og av dommer Hauge. Man skal da vel ikke oppfordre til å prøve å falle som fluer ved enhver anledning, vel?


#14

Vimsen sa for siden:

Terje Hauge er en bra dommer.
Jeg vil påstå athan er Norges nest beste, faktisk.


#15

Pamina sa for siden:

Tror nok du må avkjøle hodet litt nå Tutts, at Lyn ikke spiller bedre er vel bare lagets feil, ikke dommeren. Det var en streng, men rettferdig (om du er for å følge regelverket) dømming.

Klart du har lov til å være skuffa, og ønske deg en annen dommer som er litt mindre tøff, men som andre sier - han gjør faktisk bare den jobben han er satt til å gjøre.


#16

Snippa sa for siden:

Jeg er helt enig :jupp:
Han er tøff, og tør å blåse der andre dommere plystrer og ser bort i frykt for å bli hengt ut i ettertid :riktig:
Synes det er veldig bra at angriper forsøker å stå på beina, og at dommeren likevel gjør som han bør!


#17

Elin sa for siden:

tutta da.... ;)

Jeg er nok redd for at han internasjonalt sett i alle fall, blir sett på som Norges beste dommer, ellers hadde han nok ikke dømt såpass mange utenlandske kamper som han gjør.

:kos:


#18

tutta sa for siden:

Hvorfor Terje Hauge hater Lyn, vites ikke, men jeg kan i hvert fall ikke huske en kamp han har dømt oss hvor han har holdt et akseptabelt nivå.

Ta for eksempel kampen mot Fredrikstad. Brink blir utvist etter at Hauge har vist tegn for fordel og FFK får avsluttet to ganger. To ganger! Hallo, da er det vel ikke snakk om at Brink har tatt fra noen en opplagt scoringsmulighet? Hadde Eddie sluppet ballen i målet, skulle ikke Brink vært utvist i det hele tatt. Er det regelverket som er for hullete, eller faller det hele igjen på at Terje Hauge er Norges dårligste fotballdommer?

Lyn sin statistikk de tre siste årene i kamper der Hauge dømmer er hvertfall omtrent slik: 5 av 24 mulige poeng. Og ingen av de poengene kom etter 2004. Tilfeldig??? Neppe......

Tror det som irriterer mest i forhold til Terje Hauge er at han virker så inni granskauen lite ydmyk i forhold til egne feil. Alle kan feile, også dommerne, men han legger opp til et image hvor han fremstår nærmest ufeilbarlig uansett hva som skjer.

Når dette kobles med at en del av hans feil eller tvilsomme avgjørelser rammer eget lag...

Tror neppe det er tilfeldig at Terje Hauge ikke fikk dømme i fjorårets VM i Tyskland!! Etter CL-finalen i 2006 skjønner man lett hvorfor.


#19

Candy Darling sa for siden:

Nå er det vel ganske mange norske dommere som ikke fikk dømme i VM. Så jeg tror ikke nødvendigvis DET peker på hvor Hauge ligger i norsk fotballsammenheng. ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.