Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hyggelige aktiviteter i Oslo onsdag for tre generasjoner

#1

Krem sa for siden:

Jeg har tenkt å ta med meg min mor og mine tre barn til Oslo onsdag, og har lyst til å finne på noe som er gøy for alle. Barna er 6, 9 og 11 og liker det meste egentlig, min mor liker og det meste, så lenge det ikke innbærer fysisk aktivitet.

Det hadde vært gøy å finne på noe nytt, så forslag mottas med takk!


#2

Teofelia sa for siden:

Teknisk museum er obligatorisk når vi er i Oslo.


#3

Skilpadda sa for siden:

De naturhistoriske museene på Tøyen, særlig Zoologisk museum med Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes-utstillingen, er også en mulighet. :jupp:


#4

Najade sa for siden:

Teknisk museum er veldig fint for flere generasjoner (forutsetter at din mor kan gå rundt i et museum da).
Veldig mye morsomt å se på, og jeg vet at mine foreldre har syntes det har vært en veldig fin "bonding-tid" med ungene (masse og se på og lære sammen).


#5

tjolahopp sa for siden:

Folkemuseet er et fint sted. På bondegården er det noen dyr for de som liker sånt. Tror man kan få tur med hest og kjerre også. Og så er Obos-gården med leiligheter fra forsjellige tider veldig spennende synes jeg. Leketøysutstillingen med leker fra 1600-tallet og frem til i dag. Og mye mer: www.norskfolkemuseum.no/


#6

Koko sa for siden:

Jeg skulle også si teknisk museum, men ser jeg ikke er først ute. :)


#7

Krem sa for siden:

Takk for tips, de er notert ned til neste gang.

Vi endte forøvrig her, og hadde noen fantastisk morsomme timer. Ungene spilte inn egne sanger, lagde cd-cover som vi har lastet ned hjemme. I tillegg fikk de et innblikk i pophistorien, og lage egne instrumenter. Anbefales!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.