Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

HASTER: Kan jeg bruke kesam i svelene?

#1

mehmet sa for siden:

Jeg har lovet ungene sveler til lunsj. Har litt kulturmelk og en del kesam - kan det tilsammen være svelemateriale?


#2

Karamell sa for siden:

Det tror jeg. Ihvertfall om det er 8% Kesam.


#3

mehmet sa for siden:

Dette er mager, 1%. Hm.


#4

Chanett sa for siden:

Det hadde jeg glatt brukt, men så bruker jeg altslags greier i lapper og vafler. Sist laget jeg vafler med naturellyogurt, og det ble påstått at det var de beste familien hadde smakt.


#5

mehmet sa for siden:

Takk, Berglijot og Karamell! Jeg er som Berglijot, i sveler og vafler går det meste bra. Men jeg har bare så liten erfaring med kesam at jeg ikke helt vet hvordan det "oppfører" seg.

Jeg tar sjansen, jeg.


#6

Karamell sa for siden:

Tipper det gikk bra!
Og dommen ble?


#7

Nessie sa for siden:

Har god tro på at det skal gå! :jupp:

Nå fikk jeg lyst på sveler :sparke:


#8

mehmet sa for siden:

:nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.