Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Invitere til bursdag - for et puslespill

#1

Inagh sa for siden:

Jepp. Det diskuteres jo opp og ned i mente, når våre håpefulle skal invitere til fødselsdag. Er det greit å be bare gutta/bare jentene? Må hele klassen innbys? Bare gutta/jentene i gruppa, eller alle ungene av samme kjønn på hele trinnet? Hvem må bes, hvem kan man slippe be - kan man slippe be noen i det heletatt? Politikk på høyt plan, og hold tunga rett i munnen for ikke å tråkke noen på tærne, skuffe noen, eller la noen føle seg utenfor.

Jeg går og gleder meg til Guttungen har fyllt ti, for da er det visst mer enighet om at da er det slutt på allemannsbursdager, og heller finne på noe med et lite utvalg kompiser.

Trodde jeg.

Nå har jeg, for ørtiende gang, hatt min far på telefonen. "nå har jeg invitert den og den. Jeg ville helst ikke be A, men så kom jeg på at jeg har jo invitert B og C... Og siden D kommer, er jeg visst nødt til å sende kort til E også, eh, har du adressen hans, og veit du om han har dame, for da må jeg be henne og... Å søren, nå kom jeg på F, G og H... Ja ja, jeg får kjøpe flere kort, og så må jeg visst ta med I også, siden J er invitert, ellers blir det helt feil...."

Jepp.

Det er visst politikk og grundig tankearbeide bak innbydelser, når man fyller 80 og. :humre:


#2

Bokormen sa for siden:

:knegg:

Det går aldri over, det der?


#3

Éowyn sa for siden:

:lol:

Må si jeg stusset litt da jeg kom til at du ringte faren din. Hva har han med barnebursdagen å gjøre? Men så leste jeg siste setningen.



#5

Røverdatter sa for siden:

Så lenge han ikke ekskluderer noen så.


#6

Tjorven sa for siden:

Neeeei. Tar det virkelig aldri slutt?


#7

Filifjonka sa for siden:

Alle han kjenner eller ingen, tenker jeg der. :nemlig:


#8

Inagh sa for siden:

:humre:


#9

Maverick sa for siden:

Jeg innser at barndommens sekt jaggu gjorde et par ting enklere. :flirer:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.