Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Økokrydder

#1

rakka sa for siden:

Ser at noen av dere bruker Helios buljongpulver. Hvorfor er det bedre enn f.eks maggi buljongpulver (som ikke smaker noe godt i det hele tatt)? Jeg har begynt å kjøpe flytende buljong, tror faktisk det er maggie det også fordi jeg syns det smaker bedre enn pulver.

Jeg er egentlig mest opptatt av smaken og ikke av næringsinnholdet, men disse tingene henger jo ofte sammen.

Rotete skrevet, men det jeg prøver å finne ut av er; hvilket buljongpulver/flytede buljong SMAKER best når man ikke har tid til å koke kraft?


#2

Bokormen sa for siden:

Det er mulig jeg er helt på jordet nå, men jeg tror Helios er uten glutamat. :confused:


#3

rakka sa for siden:

Påvirker glutamat smaken da?


#4

Stikka sa for siden:

Stemmer at Helios sin er uten glutamat (E621). Det er et stoff vi styrer mest mulig unna, spesiellt til snuppa. Den er vegetarisk og den er god synes vi.


#5

rakka sa for siden:

Ok- takk for svar. Skal prøve den. Fins den i kyllling, fisk og storfekjøttvariant også?


#6

Stikka sa for siden:

Det tror jeg ikke. Spurte etter buljong på helsekosten og kan ikke huske jeg fikk flere valg. Men mulig jeg spurte etter grønnsaksbuljong. Vi bruker kun det siden vi ikke spiser kjøtt. :)


#7

Harriet Vane sa for siden:

Heliosbuljongen fins bare i grønnsaksvariant, men jeg bruker den til alt. Det er glutamaten jeg er opptatt av å styre unna, samt at den har veldig god smak.

Jeg koker kraft selv, hver gang jeg får noen bein i hus. Pleier å kjøpe med oksehaler og bein når jeg er hos slakteren, og koker kraft på rekeskall og sånn. Kraften fryser jeg ned. :husmor:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.