Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal jeg servere?

#1

SpetakkelRandi sa for siden:

Jeg fyller straks, kremt 30(les: 25) og har inviterert min mor, bror og nevø på middag i morgen. Jeg orker ikke ta helt av, men vil gjerne servere noe litt ekstra godt likevel.. Mine kokke kunnskaper er ikke de aller beste, så ga det i betraktning.

Hva vil dere anbefale? Skal snart ut og handle, så håper noen er våken her inne...? ;)


#2

Floksa sa for siden:

Middag type?
Taco?
Tapas?


#3

Kirsebær sa for siden:

Min mor blir mest imponert når jeg slår til med noe skikkelig tradisjonelt som kjøttkaker og fiskergrateng. :nemlig:

Men om du tenker litt mer feststemt mat så er det kanskje andre tips du vil ha?

Laksefilet i folie?
Kremet fiskesuppe med alskens godsaker oppi?
Krabbe/reker/sjømatbord?
Ribbe?
Stek?
Koteletter?
Lasagne?

Veldig enkle saker. :nemlig:


#4

Ine sa for siden:

Jeg synes thaisuppe med kylling og div (m kokosmelk) og div grønnsaker (sukkererter) med feks hvitløksbaguetter er kjempelett og kjempegodt.

Husker ikke alle ingrediensene.


#5

amo sa for siden:

Jeg ville kjøpt kyllingfilet om jeg surret en baconskive rundt,og steker i ovnen i ca.30 min. på 200 gr.
6-7 poteter som jeg delte i båter, krydret godt og i ovnen i en times tid. 1 pose fløtesaus ( evt. hakk løk og sopp, slå en pk.matfløte over og litt sukkerkulør). Server evt brokkoli og gulrøter i staver til. :vetikke:


#6

millact sa for siden:

Akkurat nå frister lasagne, så det slår jeg et slag for. Lettvint å lage også.


#7

SpetakkelRandi sa for siden:

Takk. Endel forslag her. Jeg lager alltid fiskegrateng til de da. For server omtrent det beste jeg kan. Hehe. Så ok med noe annet nå. Min superkresne nevø er med, som og har lite matlyst pga medisiner, så kjekt å finne noe som frister han og. Hjemmelaget lasagne kanskje..?


#8

Guttemammis sa for siden:

Lasagne er jo kjempegodt! Med en god salat og hjemmelaget foccacia til. :nikker:


#9

Maiamor sa for siden:

Moussaka er jo veldig godt. En enkel salat og baguetter til.



#11

Lyppa sa for siden:

Jeg liker å lage indrefilét av svin. Steiker dem først i panna så de får stekeskorpe, putter dem så i ildfast form i ovnen på 200 grader i 20 minutter. Lar dem hvile i 5 minutter før jeg skjærer dem i skiver, og legger dem i sausen som jeg har laget i panna. Sausen består av sopp og løk stekt i biter, en pakke fløte over og krydrer med salt, pepper og litt soyasaus. Serverer sammen med jasminris og salat. Veldig godt synes vi her i huset, og gjester har fått det servert og satt stor pris på maten.


#12

SpetakkelRandi sa for siden:

Tror jeg går for lasagne. :) Det er litt muskat man bruker oppi den hvite sausen?

Tips til en god salat ved siden av?


#13

SpetakkelRandi sa for siden:

Alle kjøttretter jeg lager, filét, koteletter osv, blir tørre og ekle. Hehe.


#14

Floksa sa for siden:

Lasange er kjempe godt!!


#15

Maiamor sa for siden:

SpetakkelRandi: Det ble mitt kjøtt også, fram til jeg begynte og bruke stekeovn og stekeposer. Nå bruker ikke samboeren så lang tid på maten lengre. :knegg:


#16

Maverick sa for siden:

Lasagne. Moussaka. Focaccia.

:måtte bare:


#17

Maiamor sa for siden:

retteropp. ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.