Jeg kjøpte Dolmio i dag, den med Extra Hvitløk. Det er utrolig lenge siden vi har hatt en Dolmiodag og jeg er mildt sagt overrasket over hvor mye løk det er i glasset. Ungene kommer garantert til å steile!
Har det alltid vært så mye store løkbiter i Dolmioglassene? Mulig vi har pleid å velge en annen variant tidligere, jeg husker ikke. Løkbitene er schvære, spent på reaksjonen.
Dolmioen har forandret seg:( Mine unger liker ikke bitene, så jeg må sile/bruke stavmikser. Jada, skulle såklart lagd sausen selv, men noen ganger er det så lettvint (men ikke når man må "jobbe" for å få bort bitene).
Den har forandret seg ja, men det er en stund siden... Vi har derfor slett ikke ofte dolmiodag. Men vi har gjerne andre ferdigsauser da, selv om "litt mer fra grunnen" egentlig er mer eller mindre like lett. Dog da en boks hermetiske tomater og litt krydder... Som ikke koker stort lenger enn hva ferdigsausen ville fått gjøre... Så noe sånn der superkokk er jeg uansett ikke.
Jeg synes Dolmio er kjempegod, myye bedre enn alle andre ferdige pastasauser. Bruker alltid den til spaghetti her i huset. Synes den er bedre enn hjemmelaget også;)