Isbjørn sa for siden:
Mannen fyller 40 år og vi skal ha ca 20 gjester hjemme hos oss. Hva er lett å lage og godt?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Isbjørn sa for siden:
Mannen fyller 40 år og vi skal ha ca 20 gjester hjemme hos oss. Hva er lett å lage og godt?
tiddelibom sa for siden:
Det kommer jo an på om du skal servere en middag eller servere mange småretter? Jeg skal feire min egen 40årsdag om et par måneder, og har tenkt til å lage mange småretter - noe varmt og noe kaldt, bake masse foccaccia, suppe, kjøttboller, skinke, melon, salat, ost, aioli, pesto, samt mengder av vin.
Lasagne er for eksempel greit å lage til mange - og lett å lage ferdig på forhånd.
Isbjørn sa for siden:
Hovemålet er at folk koser seg og blir mett. Kan godt være småretter, men middag er like greit. Hva slags suppe lager du?
tiddelibom sa for siden:
Jeg har tenkt til å lage en sterk tomatbasert suppe med kylling, som serveres med rømmeklatt og knust tacochips. Har oppskriften lagret på jobb-pc'en, men den er knallgod, synes jeg.
Michelle sa for siden:
Ser du tenker å lage selv, men om du vurderer å bestille så anbefales virkelig dette firmaet. De lager nydelig tapas.
www.ttmat.no/
Arran sa for siden:
Bouef bourgignon?
D'Arcy sa for siden:
Tapas!
maggypop sa for siden:
:nemlig:
Eller Coq au vin. En eller annen gryte med ris eller poteter er veldig enkelt og greit.
Trois sa for siden:
Jeg skal servere forskjellige paier og salat.
Isbjørn sa for siden:
Finnes det oppskrifter på de siste rettene her? Har aldri hørt om dem.
Arran sa for siden:
Her er en fin oppskrift på Bouef bourguignon. Ikke la deg skremme av at det står du skal steke i gåsefett. Vanlig smør funker like bra. Og vender du kjøttet i mel før du steker, så får du en litt fyldigere saus. Beste kjøttet er høyrygg, evt bog. Det blir langt saftigere enn magre kjøttstykker.
Jeg elsker denne rustikke, smaksrike, fydlige kjøttgryta og har enda ikke servert den til noen som ikke har elsket den. Kan fint lages dagen i forveien, oppbevares kaldt og varmes forsiktig før den skal serveres. Aller best med god hjemmelaget potetmos til.
gnuri sa for siden:
Reker med salat og tilbehør. Enkelt og veldig godt
Chanett sa for siden:
Kyllingsuppe og foccacia (evt annet godt brød). Suppa lages klar dagen før og vertskapet får dermed god tid selve dagen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.