Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Inagh, tusen takk for nydelig lammelår!

#1

Turban Smukk sa for siden:

Det var fantastisk, det beste lammelåret jeg noensinne har spist. Helt perfekt rosa, servert med en aldeles nydelig saus og fløtegratinerte poteter. Rødvinen var prima, og så hyggelig at den ble servert i slike rause mengder! Kjæresten min, herr Skybert, var like imponert som meg, mens foreldrene mine ble litt sure over at jeg skrøt så hemningsløst av middagen din da jeg spiste indrefilét av svin hos dem litt senere.

Nå er jeg bare littebitt spent på hvordan det går med den nusselige lille, brune valpen deres som skal bo på fanget til mannen din i bilen? For ikke å snakke om hvordan det går med mannen som skal bo i bilen, da.

Dette må gjentas!


#2

Joika sa for siden:

Tipper du har drømt.


#3

Turban Smukk sa for siden:

Dessverre. Men kanskje heldigvis for Inagh siden vi ikke kjenner hverandre.


#4

Katinka sa for siden:

:latter:



#6

Teofelia sa for siden:

Nå fikk jeg også lyst på lammelår. :nam:


#7

Inagh sa for siden:

:grineler:

Jeg skal love du har drømt, den middagen hørtes jo god ut.


#8

Interference sa for siden:

Årh nå må jeg vurdere lammelår til søndag kjenner jeg. :nam:


#9

Turban Smukk sa for siden:

Det var aldeles fantastisk.


#10

Inagh sa for siden:

Ser at mannen min og var med, det kan jo være han som hadde lagd maten, til tross for at han må bo i bilen. Men hey, han har da hunden å varme seg på. :knegg:


#11

Turban Smukk sa for siden:

Dere sa ingenting om hvem som sto for maten, så jeg gikk ut fra at det var et slags felles foretagende. Det var utrolig god stemning med masse stearinlys og gode greier, så jeg syntes litt synd på han som måtte sove i kald bil, men han var storfornøyd han, altså. Med valpen i fanget. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.