Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags stil og farger har dere i stuen ...?

#1

Guttemammis sa for siden:

Vi har en litt minimalistisk light(om man kan kalle det det:p )
Lyse vegger og mørke møbler(lyyyyys sofa), lite dill og dall, alt som står
fremme av pynt og bilder er nøye gjennomtenkt.
Lite på veggene, foruten flatskjerm, egenfotograferte bilder(svart/hvit) og malerier
som vi har brukt år og dag på å finne.
Lys, pynteputer, blomster, potter etc. går i creme, forskjellige bruntoner,
brun/lilla(aubergine?), orkidè, tulipaner og husfred(de runde krusete;) )


#2

Hasselnøtt sa for siden:

Ikke så ulikt det du beskriver, egentlig. Lys stue uten gardiner og med lite fyrverkeri hva gjelder farger. Det går i brun og blåtoner i tillegg til det som er lyst. Det er strengt tatt ikke noen store tanker bak det, det bunner vel litt i at jeg ikke er så ufattelig interessert i interiør. Jeg har det jeg tok fram da vi flyttet inn, og kunne sikkert med fordel vært litt mer kreativ. Jeg prøver imidlertid litt innimellom.


#3

Ru sa for siden:

Så veldig fargerikt er det ikke her, men minimalisme finner du IKKE i vårt hjem.
:hehehe:

Vi har fotografbilder som dekker en halv vegg, gardiner i fleng, og en god blanding av bjørk, hvitlakkert og furuhelvete.
Bokhyllene er stappfulle av bøker, spill, filmer og musikk, og annet dill der det er plass.

Vårt hjem er ikke noe kataloghjem, og det skal det heller aldri bli!


#4

Selma sa for siden:

I stua har vi lys grå vegger og eikeparkett. Sofaen er mørkegrå - salongbord i eikefiner og bokhyller samt en skaprekke i hvit Bonde fra Ikea. Puter og annet tilbehør varierer fra årstid til årstid - i vinter hadde jeg mørk rosa, nå har jeg tatt fram et par lyse puter og et par lime-fargede. Har lyst til å fornye litt til våren, men har liksom ikke kommet så langt ennå;) Helt hvite gardiner og en del "ordentlige" bilder blandet med et par Ikea-bilder på veggene - ikke så veldig mye pynt. Litt halv-minimalistisk kanskje...


#5

Sitron sa for siden:

Hva slags stil?

Den som fulgte med leiligheten.


#6

Mams sa for siden:

Vi pusset opp stua vår i februar i 1995.
Måtte ta det da, vi overtok huset da og fant ut at tepp på stua var lite aktuelt, siden vi hadde ne liten gutt på 9 mnd som hadde fått konstatert astma. Gulvet var fult av hundehår og vi hadde en gutt som reagerte på hund.

Så vi har panel på veggene i halve stua og resten av stua består av gule vegger. SKulle ha oker, men det var ikke å oppdrive da. (men ble moderne ikke lenge etterpå....)
På gulvet har vi gulvbelegg for det var det vi hadde råd til da.
Møblene går i eik, med unntak av sofaen som er i svart skinn.
Spisestuemøblene er arvet etter mannens besteforeldre og er i massiv eik og er kjempefine. (synes jeg i allefall)
Ellers er det dårlig med minimalisme her.


#7

Chanett sa for siden:

Nå har vi foreløpig bare kjellerstue og den er ikke overmøblert. Det går i hvite vegger og tak, ingen lister utenom dører og hvitklaket eik på gulvet. Likevel er det ikke minimalistisk (ja bortsett fra at vi ikke har hengt opp bilder enda) med brunt og sart blå som tilleggsfarger.

Stua kommer til å bli like hvit, men med et mer nostalgisk preg, dog ingen mørke møbler utenom sofa.


#8

malena sa for siden:

Vi også desverre, enn så lenge. Jeg holder på å bli gal av gule vegger i hele huset. :gal:

Vi har svart skinnsofa og spisestue i lakkert eik fra Ikea. :kjedelig:
Skal byttes ut i løpet av året, håper jeg.


#9

maribo sa for siden:

AMEN!
Synes det godt å ha tre unger uten å være redd for flekker osv - det skal vises at det bor unger i mitt hus :ja:

Ikke liker jeg minimalisme, og ikke liker jeg maksimalisme - men jeg liker veldig godt hjemmekoselig, lune boliger der se som bor der har satt sitt personlige preg på rommene (og det kan vel gjøres innen de fleste stilarter).


#10

Magica sa for siden:

Jeg liker å ha en stil som passer meg.

Jeg kan ikke fordra kombinasjonen lyse vegger og mørke møbler. ;) Jeg har hvite vegger.

Ellers har jeg ingen gardiner, men masse orkideer og nå også minidrivhus og andre greier som jeg har plantet i.

Jeg har ingen gulvtepper, men akkurat nå en knall oransj duk fra 70-tallet på spisebordet som dominerer en del. Ingen gulvtepper. Møblene mine er lyse. Veggene har noen fotografier, men det kunne vært flere. Ting tar tid.


#11

Fersken sa for siden:

Hvite vegger, en diger svart sofa (2+3) som er fylt med oransje, lilla og lime/oliven puter. Resten av møblene er trehvite (eik + ymse) pluss vårt herlige oransje Malibu CD-skap. Gardiner, lamper og annet stæsj er holdt i samme farger.
Har prøvd å ikke blande flere farger inn, er jo ganske fargerikt allerede, men noe rødt har blandet seg inn. Synes jeg har fått en helhetlig og koselig stue :nikker:


#12

Azi sa for siden:

Lyse vegger, mørke tunge møbler og lys tilbehør! Også har vi så klart funnet ut at svart skinnsofa er must når man har 3 små troll i huset!! :nemlig:


#13

turi sa for siden:

Hummer og kanari er en ganske bra beskrivelse av heimen her ja!! Og da har jeg ikke tatt i..:cool:


#14

Señora sa for siden:

Gustaviansk spisestue i mahogny, og Brunstad sofa med Pan bord i mahogny. Lyse vegger og ganske lyse gardiner. Fyller opp veggene med kunst, gjerne kunst med humor.

Tv-delen av stua er et sammensurium av furuhelvete, 90 tallssofa og mahogny. Dette skal byttes ut når mini ikke griser/sikler osv. lenger.


#15

Che sa for siden:

Ikke no særlig gjennomført stil - med unntak av heftige innslag fra IKEA :sparke: Vi har et digert dråk av en skinnsofa som vi begge synes er for prangende, men nå skal vi ha den så lenge prinsen er liten (og evt småprinser etter han) - Ellers er stua vår i hovedsak grå og rød.

Vi har knapt nok kjøpt møbler - begge tok med hver våre ting inn i samlivet . Mannen hadde sofa, jeg hadde bokhyller etc...Vi har forøvrig bøk i hovedsak, og det er jeg skikkelig lei.

som dere ser er den ikke akkurat minimalistisk :knegg:


#16

Mandarin sa for siden:

Hvite vegger. Lys enkel sofagruppe fra Living med lyst flossteppe.
I Tv-kroken- svart enkel skinnsofa med persisk teppe.
Spisestue eik.
Kunst i alle farger på veggene.
Vi har ikke gardiner.

Her er et bilde fra Tv-kroken (her står den svarte sofaen nå - bak juletreet) og de hvite bokyllene. Bare for å illustrere stilen:


#17

Canisa sa for siden:

Stua skal males nå til sommeren, men fra vi kjøpte og fram til nå har vi hatt panel-naturell i tak, panel malt lys toscana på vegg, hvite lister/vinduskarmer og kirsebær parkett.

Av møbler har vi sorte skinnmøbler og resten er i bjørk og hvitt. Ikke gardiner for tiden, men persienner. Gulvtepper under sofagruppene, og for lite bilder på veggene da vi har for dyr smak ...:sparke:


#18

Chanett sa for siden:

Der så det mye penere ut nå ennda jeg var på visning. Kjekt for kikkere i vårt nabolag. Vi har selvsagt ikke gardiner vi heller. Fnis.


#19

Mandarin sa for siden:

:knegg:
Vi har også fjernet den røde muren bak ovnen. Nå er hele den muren grå - murpuss .


#20

Chanett sa for siden:

Høres veldig bra ut.


#21

Mandarin sa for siden:

Ja det var noe av de første vi gjorde. Grøss for en mur. Det har også hjulpet med de glassdørene fra Swedoor som vi fikk i vinter (til stue og gang). HVite enkle med tre ruter i.

Men det blir jo aldri som å rive og bygge på nytt..:misunnelig:


#22

Chanett sa for siden:

Jeg skal lage en ny tråd i fare for at vi herper denne. :D


#23

Mandarin sa for siden:

Ups. ...:rødme:


#24

Tallulah sa for siden:

Stil og stil. Fargerik, leken retro?

Vi har lys beige vegger, og en sjokoladebrun vegg med beige striper over som blir tykkere og tykkere.

Mye bilder; vintage tryllekunstnerplakater fra Spania, en vegg dekket av 50-talls pin-up art, et blinkende madonna-bilde, trykk av Shag (samme som har laget avataren) og et digert bilde av Elvis som Jesus.

Sjokoladebrun sofa, teakbord, teaksjenk og teakspisebord fra sekstitallet, en hvit pastillstol av Eero Aarnio og to brune skjellformede lenestoler.

Mye kitschy nips, som meterhøy madonnastatue, tyggegummiautomat, mexicanske kirkelys, head-nod dukker og mexicanske sukkerhodeskaller.


#25

Miss Norway sa for siden:

Glitter: høres utrolig kult ut! :nikker:

Vår stue:
Tema: Pregløs. Vi hadde med oss mye rart inn i ekteskapet. Også når det gjaldt møbler.

Hvite vegger og tak, standard kjedelig eikeparkett. Biedemeier spisestue med en million stoler. Persisk teppe x 2 (store... altfor store lei). Hvit vaskbar kjedelig IKEA-sofa, to kule skinnstoler ved siden av. Kult bord i mahogny og glass, liknende sidebord. Hvit kjedelig innebygget bokhylle. TV-krok med kul skapseng (!) foran. Stygt piano. (Kan man male piano forresten?) Kjedelig peis med tradisjonell innsats.

Stuen redder seg iland vha noen fine moderne designlamper. Men det beste er at stuen er STOR, og lys, med masse digre vinduer og utsikt og skyvedør ut til terrassen. Så man legger nesten ikke merke til møblene. :håpefull:


#26

Frances sa for siden:

Vi har barnevennlig stil. Det meste er fra Ikea, og alt er ting vi ikke er redde for. Vi har ett gedigent spisebord i stua som vi selfølgelig spiser alle måltidene ved, men her er det også fritt frem for barna når det gjelder kreative leker. Parketten vil først bli slipt når barna er ferdig med å leke på gulvet (ergo lenge til). Den aller fineste kunsten er barnetegninger, så de henger innrammet stort sett over hele huset. Både vi og barna er veldig glade i hjemmet vårt!


#27

Mandarin sa for siden:

Glitter: Får vi se bilde?? Høres spennende ut!!


#28

Mandarin sa for siden:

Missa: Man kan male piano. En venninne av meg har malt sitt svart hel blankt! Veldig fint!!

Jeg har et piano stående hos mamma som vi skal ha inn etterhvert. Det betyr mye for meg (var mormors). Men det er jo brunt og slitt. Vet ikke om jeg har hjerte til å male det.


#29

Chanett sa for siden:

Mulig det er jeg som er rar, men alle stuene vi har hatt siden vi ble foreldre har vært barnevennlige selv om de har representert ulike stiler. Jeg synes nemlig ikke det å ha valgt en innredningsstil (uttrykk) utelukker at det er barnevennlig.


#30

Røverdatter sa for siden:

Stua vår venter desperat på oppussing. Den er som snytt ut av nesa på 1978. Møblene våre er litt hummer og kanari og IKEA og diverse. Vi har ikke så mye bilder på veggene nå som vi venter på oppussing, men til vanlig har vi noen få fotografier (ikke fotografbilder, men forsøk på naturfotografering etc) og to store malerier. Planter har jeg lite av og gardinene er skikkelig stygge.


#31

Dixie Diner sa for siden:

Veldig moderne, litt minimalistisk. Rød stoffsofa med chaiselong, persienner og lameller på vinduene, helt nytt moderne kjøkken med delvis åpen løsning og integrerte hvitevarer i stål, 42 " LCD-tv som står litt i fokus osv. Lyse (eggeskall) vegger i gang, stue og kjøkken. Lys parkett. Vi pusset opp for en formue i desember og jeg er superfornøyd.


#32

007 sa for siden:

Ferdigmalt panel på vegger (magnolia), mørk merbau (skrives det slik?) laminatgulv. Mørk coffe sofa, mellombrune og svarte møbler fra IKEA, gjennomsiktige hvite gardiner med små sorte blomter. Maleri, familiebilder og barnebilder på veggene. (For tiden) turkise duker, lys og stæsj.
Har ingen dyre møbler, og alt kan kastes/plasseres i kjellestua når jeg er lei. :D


#33

Frances sa for siden:

Kjenner deg ikke, så jeg vet vel ikke om du er rar ;) . Synes absolutt ikke at alle stiler og uttrykk er barnevennlige. Har opplevd selv å være på besøk i hjem som barna knapt kan røre seg i. Da snakker vi hjem med gjerne dyrt design på møblene, eller overambisiøst stereoanlegg med barnetiltrekkende høytalere i 100.000-kronersklassen. Vi innviterer heller de venneparene til oss, enn at vi besøker dem for å si det slik.


#34

Tallulah sa for siden:

Det er så rotete nå så dere kan få se noen elementer. ;)

borte


#35

Mandarin sa for siden:

Så artig Glitterchick! Dere har sikker et fargerikt og lekent hjem! :riktig:
Takk for titten!


#36

Mandarin sa for siden:

Enig. Vimsen var litt redd da hun var hos oss :knegg: For vi har jo lys salong. Men det er jo sånn man vasker av all driten i en fei. Ikke noe problem å søle.
Ullflossen vasker vi også bra av! Hos oss er alt lagt til rett for at man skal kunne slappe av alle mann.


#37

Schnuppa sa for siden:

Det er jeg helt enig i deg i. Selvom vi har en litt minimalistisk stil så er det veldig barnevennlig her. I det legger jeg at sofaen er lav og lett for barna å krype opp i. Den er av skinn så den er lett å tørke av og det er ingen fare hvis noe skulle bli sølt der. Ingen teppekanter å snuble i. Lavt salongbord som er lett for små barn å reise opp på og tusle rundt. Lite møbler og mye gulvplass - les: tumleplass. Puffer men skjult plass til leker slik at de har lett tilgang til leker i stuen ... og like lett for dem å rydde de unna.
Men når det er sagt så er de fleste lekene på barnerommet - likeså de vakre tegningene og andre kunstverk de har laget og som er innrammet og hengt opp.
Barnetegninger på veggene og leker i alle kroker er ikke det samme som at det er barnevennlig for meg.


#38

Schnuppa sa for siden:

Lyse, helt slette malte vegger. Vinduskarmene er karmløse - likeså gardinløse. Møbler i lyst tre, salongbord, spisestuebord, skjenk, tv-bord etc. (hjernestreik - kan ikke for mitt bare liv huske hva tresorten heter). Sofa, lenestoler, spisestuestoler i sjokoladebrunt. Mange store grønne gulvplanter og blomster i vaser. Moderne kunst på veggene.
Møblene er stilrene, moderne og "hører" sammen men er ikke dyre designmøbler (Skeidar, Bohus og IKEA)


#39

Elin sa for siden:

Møbler i hvitt og mørkt tre, hvit sofa og to hvite lenestoler, kolonistil spisestue, hvite vegger, hvite gulv, shabbychic tilbehør i hvitt, marineblått, sølv, fattigmannssølv, kunst på veggene, masse fotografier av famillien som står på en sjenk, ingen gardiner for vi har nydelig utsikt og vil ikke gjemme den bak gardiner.


#40

Chanett sa for siden:

Det var det jeg mente. Man kan faktisk ha god smak og skape et hjem for hele familien uten at det ser ut som en avdeling i en barnehage.


#41

Mandarin sa for siden:

:nemlig:
Da er jeg med.


#42

My sa for siden:

Stua vår er ganske spesiell og gjør mye ut av seg i seg selv, fra før, så det er ikke så mye sprell jeg kan gjøre synes jeg. Det er en loftsleilighet med mye skråtak. Enorme takvindu. På grunn av mye skråtak og lite vegger er det ikke mye plass til å ha bilder etc, og på grunn av kun takvindu er det ikke mulig med gardiner. (På grunn av manglende grønne fingre og manglende interesse er det heller ingen planter.) Skråtakene og veggene er lyse, det er kraftige bjelker i taket som er naturfargede, ganske mørke gjennom årenes løp (huset er fra slutten av 1800-tallet) og det finnes en litt rustikk teglsteinsmur med en svartovn/peis, og sortlakkerte feierluker i støpjern. Åpen løsning til kjøkken og opp til hems. Sort vindeltrapp opp til hemsen, hemsen har sort gelender. Gulvene har merbau-parkett, noe jeg ikke ville valgt selv, for jeg føler at det hemmer for mye i forhold til bruk av farger. I gulvet foran inngangsdøra og foran vedovnen er det nedfelt en plate med sort labrador granitt. Har også benkeplate i dette (eksklusivt nok, men ville heller ikke valgt dette selv, for mørkt og blankt). Til tross for mørkt gulv, teglsteinsmur og mørke takbjelker gir stua et lyst og luftig inntrykk, på grunn av hvite tak/vegger og store takvindu.

Når det kommer til min egen stil føler jeg som sagt ikke at jeg har så mye valg, det gir seg litt selv. Jeg har en lysebrun melert sofa + lenestol fra Bolia, og bord + en del andre møbler i lyst tre. Minimalt med duker og pynt, like mye fordi jeg ikke har noe sted å ha det (med så lite veggplass er det stort sett bare en flat vegg som ikke har skråtak, den er okkupert av en stor bokreol hvor det ikke er plass til pynt fordi den er full av bøker) som fordi det er en bevisst valgt stil. Alt som står framme har en funksjon, noe annet er sløsing med plass. Så man kan vel si at det er minimalismen som råder her også, men det gir ikke det inntrykket i det hele tatt på grunn av alle detaljene i selve huset som dessuten er gammelt, og på grunn av at det alltid er litt rotete.

Stua vår er forresten ekstremt barnevennlig. Med den underlige fasongen og utformingen har det blitt en perfekt liten krok hvor barn elsker å boltre seg men som er alt for trang og ubrukelig for voksne (kan til nød sove middag der). Hadde vi ikke hatt barn hadde den stått ubrukt. Det er ikke laget for å være en barnekrok, siden det er en madrass med sort ulltrekk og rene hvite vegger/skråtak, men Ungen har fått sin egen lille bohylle og leselampe der inne, masse puter og alle kosedyrene sine, og en egen trapp opp. Der kan hun sitte utrolig lenge med bøkene sine.


#43

Mandino sa for siden:

Vi har overtatt en del møbler fra besteforeldre - så hos oss går det i en del 40- og 50-tallsmøbler. Sofaen er ny i skinn og har samme farge som resten (rødbrun). Ellers har vi lyse vegger, en vegg dekket av fotografier og ellers abstrakt kunst på veggene.

Mandino


#44

Frances sa for siden:

Vel, da er man plutselig inne på en "hva er en god smak"-diskusjon :). God smak/dårlig smak spiller vel ingen rolle på om ett hjem er barnevennlig eller ikke. Her spiller vel tingenes funksjon bedre inn vil jeg tro.


#45

Fibi sa for siden:

Vi har litt sånn sop-i-hop stil. Eldgammel mørkblå skinnsofa, furu salgongbord og kjøpmansdisk (Pluss en tvbenk vi ikke bruker som skal flyttes opp, men ting tar tid. :flau: ). Har også to reclinere i sort skinn, med et lite glassbord mellom. Veggene er en eller annen sennepsfarge, men det var liksom slik når vi flytta inn. Har planer om å be huseier om lov til å male.

Vi har ikke prioritert å kjøpe møbler så lenge vi har noen som fungerer. Syns det er viktigere å betale ned på gjeld osv, slik at vi etterhvert kan få kjøpt et hus. Og DER skal vi innrede slik VI vil ha det. Frem til da, får det heller se ut som det gjør. Men jeg syns egentlig vi har det ganske koselig, jeg da. :sparke: (Selv om vi har furu møbler. :knegg: )

(Ikke se på rotet på bildet. :flau: Det ble tatt litt før vi fikk ommet i orden etter flytten. Derfor ligger parabolboksen midt på gulvet, for vi hadde ikke fått skaffet lang nok ledning ennå....)


#46

Che sa for siden:

Vi har leker på stua. Vi holde rpå med det vi vil på stua, og da synes jeg prinsen skal få lov til det han også. Når han blir så gammel at han ønsker å leke alene (uten at vi er i nærheten) skal han få eget lekerom, men før den tid foretrekker jeg helt klart å ha lekene i stua enn å la de samle støv på soverommet - der vil jeg ha minst mulig...


#47

Lykken sa for siden:

Stua vår er preget av hvitt og mørkt tre. Lattefarget vegger og tak, hvite gardiner, hvit lav skjenk og oppbevaringsbenk Ikea, mørkbeiset treverk i spisestue og sofabord, beigebrun sofa og spisestustoler, stort maleri i beigetoner med litt orange over sofaen, to hvite Ikea-hyller med noen få fotografier i hvit og svart rammer, to glass lysstaker med mørkbrune lys i, hvite cd-hyller, stor flatskjerm og alt tilbehør/pynt av vaser, telysholdere og lys i hvitt og mørkebrunt. Mørkebrune puter i sofaen. Stor svart Scan vedovn.

Vi prøver å holde den litt minimalistisk, men jeg vingler i hodet mitt når det gjelder hvilken stil jeg egentlig liker og ønsker å ha. Liker litt chabbychic-stilen, liker litt den tunge, mørke stilen og liker også type etnisk stil med tepper, krukker, vaser etc. Vi har desverre ikke råd til/prioriterer så mye designermøbler og kunst, ellers hadde vi nok hatt en enda mer gjennomført og moderne stil, tror jeg.

Må legge til at halvparten av den ene veggen alltid er opptatt av leker i varierende grad, akkurat nå står det en lekeovn med tilbehør og et gyselig orange plastbord med rom under plata, skal brukes til vannsøl på verandaen når det blir varmere. Jeg prøver å holde det ryddig med noen kasser og at det alltid er der den faste plassen for leker er.


#48

Chanett sa for siden:

Joda, men det trenger ikke å se ut som en banehage for å være barnevennlig. Det var mitt poeng.


#49

Senna sa for siden:

Vi har også minsten sine leker i en krok i stua. Skal være glad når han også er så stor, at de kan flytte ut på rommet hans.

Ellers så er stua vår et litt sammensurium av stiler nå da. Litt furuhelvete, grusom sofa (som snart er historie) osv. Men jeg håper jo at den etterhvert skal blir litt mer stilren.
Veggene er lyse (type eggeskall), vi har bestilt ny sort skinnsofa fra Ikea (hamra) 3+2. Når den kommer så skal jeg ut å se etter nytt salongbord+hjørnebord. Skal ikke ha noen dyre greier så lenge vi har små barn som hakker dem opp iallefall.
Skal også ut og se etter noen lysere/letter gardiner og bytte ut de mørkeblå gardinstengene med sorte.
Spisestuen er nå i furu, men utskiftning av denne er også på ønskelisten.
I Tv kroken har vi to reclinere i mørkeblått, samt en seksjon i kirsebærfarge (som jeg også vil bytte ut i noe lyst)

Her er noen bilder (tatt til jul):


#50

Avatar sa for siden:

Her er stilen vår:

Vi har ommøblert nå da. :)
Byttet om på spisestue og sofa. Har også fått nye tepper (heldligvis! :riktig: ). Lyse. Nye puter i sofaen, florlette lyse gardiner osv.
Har også nye lamper. Møblene er de samme, og en del av tingene, men det ser helt anderledes ut her nå.
Kanskje jeg kan ta nye bilder en dag...


#51

Macky sa for siden:

Vi har hvite vegge, eikeparkett, lameller og persienner, ingen gardiner, noen få bilder på veggene, svart skinnsalong (litt robust), bare et gulvteppe (og det er lyst), oljet eik spisebord og skjenk...


#52

Enhjørning sa for siden:

:humre:
Tror jeg kan slenge meg med på denne, men vi har etterhvert og ved rene tilfeldigheter landet på møbler i svart og kirsebær.
Enkelt å sprite opp med farger på puter, duker, lys etc etter humøret!


#53

cora sa for siden:

Bella 76: Likte sofaen. Hvor har dere kjøpt den?


#54

Avatar sa for siden:

Hmm, tja...si det...vi kjøpte den gjennom en bekjent. Av en grossist.

Ikke mye hjelp i det så jeg... :sparke:


#55

Karamell sa for siden:

Lyse vegger, sofabord og tvbenk i valnøtt. Spisebord og seksjonen er i lys bjørk for det var den stilen vi hadde i det gamle huset vårt...

Bilder kommer.


#56

Pastill sa for siden:

Jeg har jo lagt bilder her noen ganger før så kan jo gjøre det igjen. :himle:
Vet ikke hva jeg skal kalle stilen, men jeg har ikke brukt masse penger (mye Ikea ol), og stua er barnevennlig.


#57

Erica sa for siden:

Nydelig lillafarge på veggen Pastill!


#58

Che sa for siden:

Fint du har det pastill!

Idag kom mannen med en idé jeg har kommet med som hit mange ganger i det siste - "skal vi bytte ut billyhyllene" - og JA!!! gjett om vi skal få ut bøke-folien! Jeg er så lei av bøkefolie!

Ny flatskjerm gir avkastning på inredingsfronten - for med ett var salongbordet vårt stygt (og det er gørrstygt), vi må ha nytt bord ved tv'en og nå ser det ut til at vi får nye hyller også. Fornøyd. Tror jeg går for hvitt denne gangen...


#59

Left sa for siden:

Har det "miniminimalistisk (hoho det var ordet sitt det!) med helt lyse vegger, og mørke møbler - litt stramme og enkle linjer. Orker ikke så mye "stæsj", og må ha litt "armslag" for å få puste.
Less is more :riktig:


#60

Martis sa for siden:

Kul lilla farge Pastill! Er det Verner Panton lyskronen du har? Stilig :ja:

Vi har Ikea stil fra 2000, for det var da vi kjøpte alle møblene. Vi hadde leid møblert før det, og hadde derfor minmalt med møbler. Alt er gjennomført i bøk :skjitleibøk: spisestuemøbler, bokhyller, skjenk og stuebord.... Så jeg har svært lyst å bytte alt, men har ikke helt samvittighet ennå. Sofaen er svart og i skinn. Den er jeg fortsatt fornøyd med.

Vi har lyse vegger og stortsett bare orginal kunst hengende nå, bryllup var absolutt innbringende i så måte :nemlig: Og for øyeblikket ingen gardiner. Jeg vil ha panelgardiner, men greier ikke helt å velge farge.


#61

amor sa for siden:

Her er det et lite skifte på gang om dagen. Veggen er lyse og forblir det, men fra å være tilnærmet tomme for det meste, henger jeg nå opp noen bilder og lager noen arrangement med disse. Det store behovet for slette vegger uten diverse på, ser ut for å gli over for meg. Overfylt blir det aldri, men dog :)

Sofaen (2+3) seter i brunfarget stoff er byttet ut med en sofa med flere sitteplasser og en annen løsning i lyst stoff. Den kom inn i stuen for noen få dager siden og jeg er veldig fornøyd! I tillegg har go`stolen blitt byttet ut til fordel for en sjeselong. Bokhyller med vitrinedører har kommet på plass. Jeg elsker bøker og det har vært et savn å ha de i rom som vi bruker hele tiden. Min store lyst til å ha stuen fritt for det meste førte bøkene inn i skap på hemsen. Nå har noen av dem kommet frem i lyset igjen og står så fint i mine nye hvite vitrineskap. :riktig:

Jeg skal ta noen bilde og vise dere :)

Øvrige møbler er mørke.

Jeg har en fondvegg. Den er i skrivende stund brun, men har variert i fargene hvit, rød, lilla, lime og nå brun. Stæsj byttes ut i min stud etter årstid og humør :fnise: Nå er det rosa som får lov til å vise seg litt frem, men jeg mistenker at det kun er slik i en liten stund til :fnise:

Deilig med en forandring nå, men veggene er og forblir lyse. Derom er ingen tvil. Jeg tror jeg aldri kommer til å ha farger alà rød, gul, grønn på veggene igjen noen gang i hele mitt liv :fnise:


#62

Pastill sa for siden:

Nei det er ikke Verner Panton lampen. :niks:


#63

Ryli sa for siden:

Jeg lengter hjem til mammaen min når jeg ser bildene til Senna, jeg. :nemlig:


#64

LilleLeo sa for siden:

Mine ren-grå vegger blir Magnolia i løpet av uken! :lykkelig: :jippi:
Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg!!!!!!!!!!
Jeg hadde bestemt at NÅ må vi male, før jeg spyr av hele stuen,
mens sambo sa, i et litt desperat tonefall:
"Men.. men.. Jeg har lest på den der ene siden at det holder med å
bare skifte gardiner..!"

:hehehe:


#65

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg har Magnolia i store deler av huset. Jeg liker den veldig godt, men vær OBS på at den krever litt lys, ellers ser den litt grønn ut (selv om det ikke er grønt i den). Vi malte også den på kjøkkenet, der ble det ikke bra, men i resten av huset er jeg veldig fornøyd. (Nå høres det ut som om jeg har kjempepeil og "øye for slikt", det har jeg ikke, men det var lett å se forskjell.)


#66

LilleLeo sa for siden:

Takk for tips! Jeg visste om at det kan komme grønskjær i den, da et vennepar av oss har samme fargen. Jeg håper på å få begynt med nedvask i morgen, men før jeg vasker ned skal jeg pusse lett over alle karmer og lister, så kanskje det blir en dag på etterskudd i forhold til hva jeg tror. :gruble:


#67

Fadese sa for siden:

Vi kan nok ikke skryte på oss en gjennomført stil, nei.
En diger koloss av en svart skinnsofa, bokhyller, cd-hyller og en annen hylle i eike-folie fra Ikea, salongbord i kirsebær. Hummer og kanari, med andre ord.
På veggene, som er malt i hvit antikk, har vi noen litografier og et par trykk, samt ett s/h-bilde i str 15x20 av Lillemor.
Den siste tida har vi et pargesprakende hustelt inne på stua, og jeg MÅ bare se til å få ryddet det unna snart.


#68

Nessie sa for siden:

Jeg har vel også lagt ut bilder før.

Her er noen da.. nå har vi et lite "lekehjørne" der de røde stolene står. Og har flyttet stolene bort til sofaen:

Her er stua i 1.etasje:

Fra stua mot kjøkkenet:

Loftstua:


#69

Azi sa for siden:

Kjempe fint og koselig hjem dere har!


#70

cilen sa for siden:

Vi har bare gamle loppis-møbler. Men vi har ny sofa i mørk brun skinn. Så det går i lyst+brunt her. Den ene veggen i stua er tapensert brun, mens resten er lyse. Bildene varierer siden de er "mine". Det gamle furugulvet skal byttes, når mannen får tid til å gjøre noe hjemme. Peisen (sånn Engelsk stil..),er halvferdig, men blir veldig fin når den blir det. I mørkbeiset flammebjørk. Gleder meg til gulv og peis er ferdig!


#71

Fibi sa for siden:

Gunniss: Kan jeg få lov til å flytte inn hos deg? :blafre: Det der var AKKURAT min stil! Gleder meg til jeg får råd til å innrede slik jeg og!


#72

cilen sa for siden:

Så fint med den senga i stua! vil ha!


#73

Nessie sa for siden:

:highfive:


#74

Nessie sa for siden:

Ja, der ligger vi og koser mye! :elsker:
Har fått den i arv.


#75

Che sa for siden:

Jeg har også arvet en slik en! - Den står klar til at Prinsen skal få som seng nummer to...

At JEG faktisk er produsert i senga, trenger han jo ikke å vite :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.