Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vekkeklokke lørdag og søndag

#1

Libra sa for siden:

Jeg liker å komme meg opp i rett (?) tid på lørdager og søndager. Rett tid betyr ikke grisetidlig altså. Mellom åtte og ni, og da egentlig nærmere åtte enn ni. Jeg har veldig godt sovehjerte, det samme har resten av familien. Det betyr at jeg må ha på vekkeklokke også i helgene. Har jeg ikke det sover jeg fort til klokken er både elleve og tolv.

Hvordan er det hos dere? Sove til man våkner av seg selv eller vekkeklokke? ... De som har levende vekkeklokke i form av barn som er oppe før fuglene fiser og trenger tilsyn, kan svare ut fra hvordan det er når ungene ikke er hjemme eller hvordan de tror det ville ha vært.


#2

Snuppa sa for siden:

Sover så lenge jeg kan. Står ikke frivillig opp. Som regel blir det til 10. Med barna hjemme er det de som styrer showet og de våkner gjerne 7-8


#3

star sa for siden:

Ingen vekkerklokka i helga nei.
Men skal vi noe spesielt litt tidlig som vi må rekke, så er den på.
Nå er det ingen fare for å sove til 11 eller 12 uansett da så lenge gutta er her.


#4

rine sa for siden:

Vi sover til en av ungene (som regel yngste) våkner. I dag var det halv åtte, men det varierer med en time tidligere og en time senere. Ofte sover vi litt etter at han har våknet også, men registrerer i alle fall at han har stått opp. :knegg: Vekkerklokke har vi aldri brukt, hva skal man med det når man i alle år har hatt småunger som våkner senest 6.00?


#5

Lyppa sa for siden:

Jeg liker også å komme meg opp i vettig tid, og har alltid vekkerklokka på mellom 8 og 9. Tilogmed i sommerferien.


#6

Kirsebær sa for siden:

Jeg liker å starte dagen tidlig, men jeg trenger ikke vekkerklokke. Jeg våkner av meg selv mellom 6 og 8 en gang.
Jeg hater å bli vekket av vekkerklokke, så det unngår jeg virkelig i helgene altså.


#7

ingling sa for siden:

Vi har levende vekkerklokke. :knegg: Før hun kom sov vi ikke spesielt lenge i helgene, ikke jeg i hvert fall. Stort sett oppe seinest ni, men hadde ikke på klokke med mindre jeg skulle noe spesielt. Hvis vesla ikke skulle sove her en natt hadde jeg nok prøvd å sove lenge, men det er slett ikke sikkert det hadde gått.


#8

Primrose sa for siden:

Jeg er A-menneske og sover uansett ikke til etter 9 med mindre jeg har rangla hele natta. Med barn som er enda mer A-menneske er det sjelden den med tidligvakt i helga sover lenger enn 0630.


#9

Niobe sa for siden:

Våre "vekkerklokker" vekker oss i 6-tiden, uansett dag. :o Vi kunne tenkt oss en helgejustering.


#10

Tallulah sa for siden:

Kunne ikke falle meg inn å ha på vekkeklokke i helgene om vi ikke må rekke noe tidlig.

Barnet våkner mellom sju og ti en gang, og vi pleier å stå med ham. Hvertfall om han våkner etter halv ni.


#11

Pelle sa for siden:

Har aldri i verden p[ vekkerklokke, hater lyden. De dagene det ikke er barn her sover jeg s[ lenge jeg overhodet kan.


#12

allium sa for siden:

Hvis det ikke er noe som skjer i helgene, sover jeg til jeg våkner av meg selv. Nå er det ikke veldig lenge mer, i en periode etter at barna hadde begynt å klare seg litt selv hadde jeg tydeligvis et enormt underskudd, og sov og sov i helgene. I går måtte jeg opp tidlig pga barnas aktiviteter, så i dag sov jeg til halv ti.


#13

tinkadott sa for siden:

Skal vi noe før 12 så har jeg på vekkerklokke ja. Jeg jobber natt, og er jeg sliten på en fridag kan jeg glatt sove til 12 eller mer... Barna vekene oss ikke. De står opp mellom 9-13 på fridager om de får sove så lenge de vil. Tegn på at det begynner å bli ungdommer blandt de!


#14

Heddamor sa for siden:

Trenger ikke vekkeklokke her. Eldste står opp 6. Pleier å vekke oss etter en stund når han vil ha hjelp til å få på barne-tv eller bare vil ha selskap. Veldig ofte er det mannen som står opp med storebror, mens jeg kommer tuslende etter rundt kl 09.


#15

Libra sa for siden:

Vekkeklokke eller vekkerklokke hva er rett? :undrer: Hat alltid skrevet vekkeklokke, men blir usikker når jeg ser andre skrive det mer r.


#16

Obelix sa for siden:

Når det en sjelden gang ikke skjer noe i helgen er vekkerklokke bannlyst.
Om vi sover til kl. 11 så er det bare helt greit. Ungene er store og sover lenge de også.


#17

emm sa for siden:

Jeg våkner omtrent alltid først i helgene. Er vant med å stå opp grytidlig på hverdager, så jeg kjenner meg utrolig uthvilt mellom 7 og 8 engang, og da står jeg opp. Resten av gjengen kommer tuslende etter 9 engang. Vi har ikke vekkerklokken på i helgene, da er det i så fall noe vi skal rekke.


#18

Anne C sa for siden:

Det beste med helga er at jeg kan sove lenge. Så det gjør jeg/vi. Gutta er oppe fra rundt 7, så vi blir jo vekt nå og da av spørsmål eller kos. Men vi står som regel opp rundt 10.


#19

m^2 sa for siden:

Lillegutt er oppe ca05-0530. De 3-4 nettene han ikke er hjemme i mnd er det enten jobb og da bruker jeg vekkerklokke, og de 1-2 helgemorgene som gjenstår sover jeg til jeg våkner. Alt fra 0900-1600...


#20

Fibi sa for siden:

Vi bruker ikke vekkerklokke i helgene, nei. Tidligere har minsten fungert som vekkerklokke i seks-tiden, men nå drøyer han det til rundt åtte. Da er jeg som regel våken uansett. Jeg har mistet evnen til å sove lenge. Det lengste jeg har sovet det siste året er vel halv ti, tror jeg. :knegg:


#21

Niobe sa for siden:

Halv ti? De gangene gubben og jeg har hatt ungene hos barnevakter, har vi sovet til 8-tiden, og har følelsen av å ha snudd døgnet. :knegg:


#22

Chablis sa for siden:

Vi bruker ikke vekkerklokke i helgene nei,det tror aldri vi kommer til å bruke det heller.
Vi sover til vi våkner av oss selv,i dag var jeg oppe 8.30, poden våknet litt over ni, mannen sover fortsatt.


#23

Selma sa for siden:

Ingen vekkeklokke hvis vi ikke skal noe spesielt å rekke, men hele gjengen er oppe før kl ni stort sett.


#24

Svanen sa for siden:

Mine barn er nå ganske selvgående om morgenen, så de vekker meg ikke. Våkner likevel stort sett før 830 av meg selv. Så jeg bruker stort sett bare vekkeklokke hvis vi skal være ute av huset før kl 10, bare for sikkerhetsskyld.

Har aldri vært en som sover halve dagen, men det hadde vært fint å klare å sove til 10 en gang i blant.


#25

Teofelia sa for siden:

Jeg har mobilen på 10 i helgene; har jeg ikke våknet da, er det på tide å stå opp. Det er ofte jeg blir dratt opp tidligere av ungene, men hvis de ikke vekker meg, kan jeg glatt sove til 12, og det vil jeg ikke.


#26

Rabbit sa for siden:

Dette var akkurat som om jeg skulle sagt det selv. :nemlig: (Jeg lurte på om jeg hadde svart i denne tråden,men det hadde jeg altså ikke. :knegg: )


#27

Molly sa for siden:

Jeg har mobilen på 9 i helgene. Bør ikke sove lenger enn det hvis jeg skal klare å stå opp kl 6 resten av uken.


#28

Dixie Diner sa for siden:

Ingen vekkerklokke nei, trenger ikke det. Jeg kan glatt legge meg kl. 3 på natta og stå opp igjen 8, uten å være trøtt. Men skal jeg på jobb og får så lite søvn, da er det ikke MÅTE på hvor trøtt jeg er. :rolleyes:

Jeg hater å sove lenge, men liker å sove til jeg våkner av meg selv, som regel i åttetiden. Vil helst ikke sove lenger enn det, med mindre jeg er dautrøtt. Ungene har stått opp alene i evigheter.


#29

Lenam sa for siden:

Nei, vi liker å sove lenge i helgene. Barna vekker oss litt før 10, så spiser vi frokost sammen. Barna våkner alt fra 7-9.


#30

Fjols sa for siden:

Ikke vekkeklokke i helgene nei.
Står opp når ungene våkner,som regel i åtte-ni tiden.


#31

Luftslottet sa for siden:

Vi har levende vekkerklokke, og har ikke hatt barnefri over natta siden mai 2011. Da prioriterte vi å sove ut, tror jeg.

Mannen bruker av og til vekkerklokke på sin sovedag i helga, for han liker ikke å sove for lenge.


#32

Maverick sa for siden:

Jeg sover når jeg kan. Blir stort sett vekket av en telefon, hvis ikke barna har vekket meg.


#33

Anne C sa for siden:

Sove er noe av det beste jeg vet om.


#34

Frøydis sa for siden:

Jeg er D-menneske og kan sove hele dagen. Om ungene ikke hadde vært her, så hadde jeg nok vært oppe lenger om kveldene, og dermed sovet utpå. Klokka kunne blitt både 12 og 13 før jeg gadd reagere.

Nå liker jeg å få med meg mer av dagen, så jeg vil opp før ti. Gubben lar meg sove til 10 siden vi har baby som holder meg oppe flere ganger pr natt.


#35

amylin sa for siden:

Jeg er et ordentlig b-menneske, og jeg nyter å kunne sove lenge i helgene. De helgene jeg ikke har ungene sover jeg til jeg våkner med mindre jeg har noe jeg må opp tidligere til. De helgene jeg har ungene vekker de meg rundt 7-8, men jeg slumrer som regel til rundt kl.10.


#36

Nextlife sa for siden:

Vi har alltid praktisert at alle i familien får sove så lenge de vil. Begge barna og mannen har kunnet sove til langt ut på dag, mens jeg er tidlig oppe (kl. 07 idag). Det har gjennom årene gitt mye fin egentid på morgenkvisten.


#37

Toffskij sa for siden:

Vekkerklokke i helgene? :haha: Nei, jeg trenger virkelig, virkelig å sove ut i helgene.


#38

Fadese sa for siden:

Jeg har ikke på vekkerklokke, nei. Om jeg er helt alene hjemme, altså at både mann og barn er ute, kan jeg fint sove til 11-12. Nå er det riktignok ikke så ofte. Som regel står jeg opp med barna i "rett tid" en av helgedagene og sover til rundt 10 den andre.


#39

polarjenta sa for siden:

Nei, jeg har ikke behov for vekkerklokke i helger/fridager. Om jeg har ungene så våkner de som regel mellom 7 og 8, også står jeg opp mellom 8 og 9. Når jeg er alene så sover jeg til jeg våkner, i dag helt til kl 7.:knegg: I går sov jeg til klokka 9.
I dag gikk jeg riktignok og la meg igjen etter et par timer.


#40

cora sa for siden:

Vekkerklokka ringer halv ni i helgene. Synes det er deilig med litt tid alene før jeg vekker ungene i senest halv ti.

Man kan forresten skrive både vekkerklokke og vekkeklokke.


#41

Guttemammis sa for siden:

:dulte:

#42

Skremmern sa for siden:

Ikke vekkerklokke i helgene, nei. De tre eldste står opp tidlig, men de styrer seg selv. Minsten sover sammen med oss, så hvis han våkner i sjutida får han litt påfull med pupp og så sover vi videre. Pluggen på to kommer innom nå og da, men vi er oppe i halv ni-tida uansett. Storesøster ordner litt frokostblanding, og døra vår er som regel åpen, men den ekstra slumringstimen man får er gull verdt, synes jeg.


#43

løve70 sa for siden:

Det beste med helgene er jo å slippe å stå opp tidlig, så her er det ikke noen vekkerklokke på nei! Når det er sagt, står jeg ofte opp tidlig (08.30) på lørdager for å trene. Søndager står jeg som regel senere opp, rundt 10.

LilleVenn står som regel opp ganske tidlig, men hun klarer seg fint selv.


#44

emin sa for siden:

Vanligvis er kidsa oppe og vekker oss mellom 7 og 8, men når de ikke er hjemme så har jeg klokka på ringing kl. 10. Unntaket er om vi var på fest kvelden før, da dropper vi vekkeklokka. Mannen har aldri vekkeklokke på i helgene unntatt om han skal noe spesielt.


#45

Katta sa for siden:

Det kommer an på. Jeg har vekselrytme. Hvis jeg må sove ut etter vakt, har jeg klokke på når jeg må opp for å rekke barnehagen på hverdager, så jeg kan fint sove utover dagen. Jeg har i sånne tilfeller typisk ei klokke på på kl 13 eller 14 for å være sikker. Ellers i helgene er det stort sett barna som står for vekkinga, men jeg har ofte ei vekkerklokke på kl 9 uansett for å være sikker på at det er noe igjen av dagen. Klokka 9 er et greit kompromiss for min del, jeg får sovet "lenge" og likevel er det mye igjen av dagen. Og så er det koselig med felles frokost i helgene.


#46

Siwa sa for siden:

Vi har barn som vekkerklokker i dag, men når de er borte setter man IKKE på ny vekkerklokke nei :niks:

Mannen her klarer sjelden sove lenge, og han våkner av seg selv gjerne alt for tidlig.
Mens jeg kan sove leeenge :sparke: I dag våknet jeg kl 11, og det synes jeg er digg :)


#47

Fakse sa for siden:

Vi har ikke vekkeklokke på hverdagene engang. Ungen er pålitelig i så måte, så de få dagene hun finner på å sove til nærmere sju så utnytter vi fleksitiden og koser oss med å få litt ekstra søvn. Det er som regel etterlengtet. I helgene hender det at en av oss sover lengre. Da spiser barnet og den som står opp noe enkelt (i dag var det visst havrefras) når de står opp, også har vi felles frokost i ni-ti tida som regel. Den av oss som sover ekstra ber som regel om å bli vekket for ikke å sove for lenge, men det er godt å bli vekket av en blid unge og mannen i stede for vekkeklokka.


#48

Malama sa for siden:

Som barnløse sov vi lenge i helgene. Vg-selgeren ga oss opp, vi hadde aldri stått opp når han ringte på, og han hadde gått innen vi hadde fått på klær og kommet oss opp for å åpne døra. Han kom etter ti en gang... Vekkerklokke i helga hadde vi ikke om vi ikke skulle noe spesielt som krevde det.

Så fikk vi sånn der levende vekkerklokke, så om vg-selgeren ikke får svar på døra nå heller, er det fordi vi ikke er hjemme. Før i tiden var det sånn "skal vi handle i Åsane må vi komme oss dit før tolv, ellers er parkeringa håpløs". Nå er det mer sånn "butikkene åpner ikke før ti".

Skulle ungene mot finne på å være et annet sted, det har ikke skjedd enda, men til sommeren kommer mulighetene, så vil jeg ikke ha på vekkerklokke nei, får jeg en sjangs til å sove, så utnytter jeg den.

I dag sov vi direkte lenge for oss å være, Mikro våknet ikke før litt etter sju, og den var nesten åtte før Knerten kom inn til oss og lurte på om det var morgen. Det var deilig. Vi har egentlig ikke vekkerklokke i hverdagen heller, ungene vekker oss tidlig nok.

Felles frokost er en selvfølge, selv om det hendte at Knerten ble fulgt opp, og plassert forran tv'n med noe spiselig mens vi sov litt til, i tiden før Mikro ble født. Han var dog bare gammel nok til dette i en meget kort tid før hun kom, så nå hører vi oss til hun blir gammel nok...

Og så skal jeg fore dem med historier om hvordan jeg og onkelen pleide ordne det, i håp om at de gjør det samme, kanskje en gang i alle fall? Vi pleide stå opp tidlig søndag morgen, a-mennesker som vi var, så bakte vi horn eller rundstykker eller noe annet (min bror slo til med vannbakkels en gang, han ante ikke at det visstnok er vanskelig, og laget dem perfekte) og så dekket vi bordet, og banket på til våre foreldre klokka ti og sa fra om at nå satte vi på eggene.

Det hadde vært deilig det.

Men altså, vi bruker knapt nok vekkerklokke i hverdagen, og slett ikke i helga.


#49

tante Veronica sa for siden:

Vi liker også å få dagen med oss, selv om det er helg. Men vekkerklokken får hvile på lørdag og søndag. Det merkes godt at barna er blitt større nå, og morgenene er mye roligere enn før. Vi pleier våkne mellom 8 og 9, og spiser gjerne frokost sammen rundt kl 10. Deilig meg helg :love:


#50

Blå sa for siden:

Jeg er utpreget a-menneske og våkner stort sett av meg selv mellom 6 og 8. Dessverre betyr ikke det at jeg er utsovet, bare at jeg synes at det er vanskelig å sove lenger. Er jeg trett nok hender det at jeg får det til.

Jentene står opp selv, men jeg synes at det er koselig å komme ned og være i stuen sammen med dem, selv om de holder på med sine ting og jeg leser avis og drikker kaffe.


#51

Floksa sa for siden:

Ja, i helgene ringer den 6.10 istedefor 5.50 :knegg:
Skulle vi mot alle odds ha både barne og fjøsfri sover vi sjelden lengern enn 8.30 uansett. Om ikke vi har værte ute, noe vi som regel har om vi har fri.


#52

Maverick sa for siden:

Jeg er dypt sjokkert over dere som snakker om å "slumre til ni" eller "ikke stå opp før halv ni" og sånt.

:what:

Om jeg ikke blir vekket av barn, telefon eller hund, kan jeg glatt sove til 15, 16. Selv uten å ha vært ute eller lagt meg veldig sent kvelden før. :søvndeprivert:


#53

Polyanna sa for siden:

Jeg elsker å sove. Virkelig elsker det. Å våkne, vurdere å stå opp, for så å gi blaffen og sove videre under en varm og god dyne, det er ren, skjær lykke.

Om jeg styrte meg selv helt så hadde jeg glatt sovet til 10-11 hver helg. Da hadde jeg ikke trengt vekkerklokke - jeg våkner innimellom sånn fra 8-9.

Nå skjer det jo ting i helgene, og jeg har en mann som HATER at tiden blir "sløst bort" på soving. Så jeg kommer meg opp før. En gang mellom 8 og 9, som oftest. Da trengs det ingen vekkerklokke. Det sørger mannen min for.


#54

Tilde sa for siden:

Vi har aldri vekkerklokke på i helgen, uten vi skal opp på noe til gitt tid.
Førstemann her i huset er som regel oppe mellom 8 og 9, ungdommen vekkes etterhvert.
Vi har som regel felles frukost kl 10.


#55

Skilpadda sa for siden:

Jeg har ofte en alarm på i 10-11-tiden i helgene; Poden vekker oss stort sett aldri, og hvis ingen/ingenting vekker meg, sover jeg glatt til både ett og to. Å stå opp før 10 i helgene er temmelig grytidlig i min bok, og skjer bare hvis det er noe vi må rekke. (Mannen sover stort sett til han blir vekket av meg, typisk når jeg har laget frokost og sånt.)


#56

Stellebord sa for siden:

Dette er oss, bare at jeg er mannen din. Litt. :skrape:

Jeg prøver å forstå, og han får oftere sove lenge enn meg, siden det er svært mye annet jeg setter større pris på enn å sove lenge.


#57

rine sa for siden:

Dere som sover til ett og to, eller tre og fire, (:sjokk: ) når legger dere dere? Eneste mulighet for at jeg skal klare å sove til 2 om dagen, er å legge meg 6 om morgenen, med andre ord noe jeg bedriver meget sjeldent for tiden.


#58

Lykken sa for siden:

Jeg er et ekte B-menneske, men har fått sansen for å "få noe ut av dagen" på mine eldre dager og fester jo heller ikke så mye som pre-barn. :knegg:
Vi har ikke på vekkerklokke hvis det ikke er noe som skal skje og sover som regel til 9-10 tiden. Ungene står opp fra ca 8 og utover, de er ingen utpregede morgenmennesker heller og kan sove lenge om morgenen. Siden de nå er så store kan de stå opp uten oss og vi kan slumre til vi ikke gidder mer. Mannen min er flinkere enn meg til å komme seg ut av dyna, jeg elsker å ligge leeenge og vite at jeg ikke MÅ opp. Vi har sene og lange frokoster. Jeg sliter skikkelig med å stå opp i hverdagene og har kronisk dårlig tid og er for sent ute på morgenen.


#59

oslo78 sa for siden:

Vi sover "lenge" annenhver dag i helga, det vil si til klokka ni... Vi har ikke vekkerklokke, Storebror og Lillebror våkner alltid før klokka sju.


#60

Vianne Rocher sa for siden:

Hahaha, nei. Ikke med mindre vi "må" ett eller annet. Som f.eks. i går da poden var invitert i bursdag kl. 11. Til vanlig sover vi vel til 10.00-11.00 i helgene, poden står opp mellom 09.30-10.30
Vi er b-mennesker hele gjengen og har aldri forstått det der "få noe ut av dagen"-greiene. Det er da mye igjen av dagen når klokka er 11.. :knegg:


#61

Anne C sa for siden:

Jeg kan fint sove til tolv selv om jeg legger meg før midnatt. Tror jeg da, det skjer så og si aldri, så jeg husker ikke helt.


#62

Polyanna sa for siden:

Nå skjer det ikke for mitt vedkommende, men da jeg opererte øynene så skulle jeg sve mest mulig de neste døgnene. Det var overhodet ikke noe problem. Jeg sov og sov og sov. Etter tre dager var jeg så opplagt som jeg aldri har vært før. :knegg:


#63

rine sa for siden:

Det seneste jeg legger meg i helgene (bortsett fra en og annen fuktig fest) er 2. Da sover jeg sjelden lenger enn til 9. :niks: Det betyr ikke at jeg spretter opp da, langt i fra, men jeg sover virkelig aldri mer enn max. (og det er sjelden) åtte timer i strekk. :niks:


#64

Maverick sa for siden:

Nå er det svært sjelden jeg får sove til 16 lenger, ( :sukk: ), men det har vært hvis jeg har jobbet litt mye og i seng, tja, 01? Hvis jeg legger meg 05 ellerno våkner jeg stort sett fire, fem timer etterpå uansett.


#65

Maverick sa for siden:

... eventuelt at jeg har våknet sånn i 11-tiden, og lagt meg igjen med bok, og sovnet igjen. :nemlig:


#66

rine sa for siden:

Hm, nå kom jeg plutselig på at jeg faktisk sov på sofaen for en halvtime siden. :sover visst litt mer enn jeg tror:


#67

Nip sa for siden:

Jeg sover som regel ikke noe lenge selv, og gjør jeg det våkner sønnen min sjelden senere enn 9 men gjerne ikke lenger enn 7 - synes det er deilig for pleier ikke legge meg så seint og liker ikke sove så altfor mange timer. :)

Setter gjerne på vekkerklokka om det er noe spesielt i helgene så vi vil opp tidlig, så vi er sikre :)


#68

veobra sa for siden:

I helgene er jeg oppe senest kl 8. Det liker jeg, så er det mye igjen av dagen.

Jeg har mistet evnen til å sove lenge etter at jeg fikk barn. Det er like greit, så blir jeg ikke deppa av at jeg må opp med ungene. En gang vi hadde barnevakt sov vi til kl 11. Da var vi helt sjokkert over at vi kunne sove så lenge.


#69

Skilpadda sa for siden:

I helgene legger jeg meg gjerne i to-tre-tiden. Når jeg skal på jobb dagen etter, legger jeg meg ofte mellom midnatt og ett. Jeg har nesten alltid underskudd på søvn, og er dessuten klart B-menneske, og kan lett sove 10-12 timer eller mer i strekk når jeg får anledning til det.


#70

Pelle sa for siden:

Da jeg hadde en arbeidsledig periode la jeg med mellom kl 01 og 03, sov da som regel til kl 14. Ah!


#71

apan sa for siden:

Vi har hatt levende vekkerklokke i 7 år nå og den har ringt mellom halv fem og sju. For tiden er det lillesøster som er den klokka (hun overtok effektivt for broren da han endelig begynte å drøye den til halv sju), og nå til dags ringer den seks- halv sju som oftest.

Nummer to sover til ni, da er det den andre som er vekkerklokke. Ni er tiden fordi vi vil ha frokost sammen i ro og fred og finne på et eller annet hyggelig eller nyttig.

Hvis vi har barnefri, måtte vi nok hatt vekkerklokke for å komme oss opp ni helt sikkert, men vi ville nok høyst sannsynlig våknet rundt ni uansett.
Jeg har aldri kunnet sove til mer enn 11, helt uavhengig av når jeg legger meg og hvor trøtt jeg er, så dette har ikke bare noe med underskudd på søvn å gjøre.


#72

Maverick sa for siden:

Mine levende vekkerklokker har slumrefunksjon. :hjerter:


#73

Elisabet sa for siden:

Vekkerklokke er aldri på i helga med mindre at vi skal rekke noe på morgenen eller formiddagen. Noen ganger har vi levende vekkerklokker, men stort sett er mannen oppe før alle andre i helga uansett.


#74

venla sa for siden:

Vår vekkeklokke "ringer" alltid før sju, så i helgen sover vi utpå n dag hver. Dvs til ca 10 om vi ikke har planer som gjør at vi må opp før.


#75

Luvi sa for siden:

Her kan jeg kun sove litt lengre utpå annenhver søndag, ingen vekkerklokke da med andre ord. I dag sto jeg opp kl 1230 tror jeg. :humre: Ikke at det egt gjør godt, for hele kroppen verker når jeg sover for lenge.


#76

gullet sa for siden:

Vi bruker ikke vekkerklokke i helgene.
Nå er ungene blitt så store at de ordner seg selv og jeg våkner en gang mellom 7.30 og 9.30. Da er det deilig å ligge i sengen og lese litt, slumre litt og bare kose seg under dyna.
Vi spiser frokost sammen og bruker helgene til å ta igjen tapt hvile.


#77

Lenam sa for siden:

Det er diggbart.

Mine levende vekkeklokker kan også stilles.

"Vekk meg når klokken er 09.30"

"Nå er klokken 09,30, skal jeg komme tilbake om et kvarter?"

"Ja, det hadde vært kjekt"


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.