amo sa for siden:
Jeg har kjøpt helgetilbudet hos Kiwi, kalkunfilet. Hva er best å servere til kalkunfilet? Forslag? (Har "vanlige" tilbehør i hus).
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
amo sa for siden:
Jeg har kjøpt helgetilbudet hos Kiwi, kalkunfilet. Hva er best å servere til kalkunfilet? Forslag? (Har "vanlige" tilbehør i hus).
DM sa for siden:
Jeg pleier å kutte den opp og lage forskjellige gryter. Eller steke sammen med løk og paprika og tandoorikrydder.
Mauser sa for siden:
Appelsinfløteportvinssaus, babygulrøtter, baconstekt rosenkål, svisker og rørte tyttebær. Og kanskje litt rødkål.
DM sa for siden:
Åh, det hørtes godt ut, Mauser!
Mauser sa for siden:
Det er fabelaktig. Helstekt, rullet i turkeyrub eller en annen krydderblanding blir det helt suverent.
Niobe sa for siden:
Stekt med panne, med potetbåter og ovnsbakte grønnsaker til.
DM sa for siden:
Hva er turkeyrub, og har du en oppskrift på den sausen? :blafre:Mauser sa for siden:
Krydderblanding. Den jeg har er på boks fra USA, men her er noen forslag: bbq.about.com/od/turkeyrubrecipes/tp/Top-10-Turkey-Rub-Recipes.htm
Det finnes helt sikkert noe kyllingcrispgreier eller lignende i butikkene her også?
Sausen er aldri lik fra gang til gang, men grunnprinnsippet er en fløtesaus i bunnen (f eks IKEA sin, eller hva som helst) hvor væsken er 1/3 ferskpresset appelsinjuice, 1/3 fløte og etterhvert 1/3 stekekraft. La koke på lav temp, og ha i en god klunk med portvin, madeira, konjakk eller noe annet godt. I nøden går det bra med akevitt også. :knegg:
Smak til med tyttebær om den er for syrlig, salt og pepper, kanskje en brunostskive eller to, og litt buljong om det er for lite kraft.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.