Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når går håndverkerne på do?

#1

Magnolia sa for siden:

Det siste halve året har vi hatt massevis av forskjellige håndverkere hos oss. Jeg tror det bare har vært et par ganger at noen av dem har spurt om å få låne toalettet. Så nå lurer jeg på hvordan de klarer seg gjennom dagen uten å gå på do... Har de ekstremt stor blære? (Ut fra lengden på kaffepausene til noen av dem MÅ de da bøtte i seg noen liter med væske i løpet av en dag :paranoid: ) Eller har de sin egen lille håndverkerdo bak i bilen sin? Eller - grøss og gru - stiller de seg bak hushjørnet når jeg ikke ser dem? :iiik:

Dette ble en fin interiørtråd, eller hva? :knegg:


#2

Azi sa for siden:

Dem gjør dessverre nok i fra seg ute i hagen din!

Han enne hos oss nærmest dro ned buksa si foran barna mine og meg. Jeg ble rasende. Markere seg rett på utsiden av huset mitt kan dem da pokker ikke gjøre! Det går fint an å spør om å låne dassen!


#3

Adrienne sa for siden:

Jeg tipper de gjemmer seg bak hushjørnet. Jeg var veldig glad da vinteren og snøen kom etter at vi hadde hatt en haug med håndtverkere til å skifte panel på huset.



#5

MokkMokk sa for siden:

Jeg tipper at ihvertfall noen av dem gjør slikt når de likevel skal av gårde på ærend (a'la kjøpe lunch/ cola/ VG, hente utstyr osv.) Vi har håndtverkere i gang i nabolaget her til enhver tid, og jeg syns stadig noen av dem farter av gårde i kortere eller lengre perioder.


#6

Adrienne sa for siden:

I know! Men alternativet for meg var å slippe de inn i huset, jeg var svangerskapskvalm så det holdt og de kunne hatt bedre personlig hygiene, for å si det sånn, og luktet ille. Så da lot jeg de bare holde på ute. Uansett så er stedet der de oppholdt seg revet nå og ny garasje er kommet på plass, så alle spor er fjernet (av en bulldoser).


#7

Chanett sa for siden:

Skal jeg spørre dem, eller skal jeg sette meg i hagen i dag og følge med?


#8

Beckett sa for siden:

Spør dem, du. Kjedelig å måtte sitte og følge med på dem hele dagen (med mindre du har noen skikkelig lekre håndverkere, da).

#9

cilen sa for siden:

Mannen har kommet med mange morsomme historier om akkurat dette. Om alt fra bøtter, melkekartonger, toaletter som ikke har vært koblet til røra enda og sånn.. hihi Nå er heldigvis han litt mer kresen, vet de stopper på bensinstasjoner for å gå på do. Innimellom kommer han hjem også.


#10

Chanett sa for siden:

Han ene er litt søt. Nå har de toalett inne. Vi har ikke fått koble fra toalettet enda.


#11

Magnolia sa for siden:

Spørs om de tør å gjøre fra seg i hagen hvis du sitter der med popcorn og kaffe og venter på at de skal tisse...


#12

Veronal sa for siden:

Snekkerene våre har medbrakt utedo og brakke som har stått på byggeplassen siden i høst. På samme byggefeltet så ser jeg at det er de færreste som har slike fasiliteter. Etter å ha holdt på med egeninnsats 24/7 i 4 uker så har jeg fått med meg litt av hvert. :dåne:

En ting er håndverkere i vanlige hjem - der kan de låne toalettet hvis det er nødvendig, men er det ikke krav om toalettfasiliteter på byggeplasser?


#13

Orkide sa for siden:

Da vi hadde håndtverkere her, gav jeg bare beskjed om at de kunne bruke toalettet. Vil for all del ikke ha pissende mannfolk på hushjørnet eller i hagen.


#14

Candy Darling sa for siden:

Hos oss går de i hvert fall på toalettet. De er ikke spesielt flinke til å sikte. :avsky:


#15

LilleLeo sa for siden:

Å du skal bare se at bedene dine blomstrer vilt når sola får tatt på.
Mulig de lukter litt ekkelt da, men de blir nok fine å sjå te :knegg:


#16

Schnuppa sa for siden:

Uff nå fikk jeg mange unødvendige bilder i hodet av alle de håndverkerne vi har hatt gjennom tidene. Yæk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.