Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Svinekjøtt med marinade av soyasaus og ingefær + sesamfrø

#1

Pelle sa for siden:

Jeg har kjøpt svineytrefilet. Tenkte å skjære tynne skiver, marinere i soyaolje og ingefær. Så steke i panne? (har før fått det grillet på spyd) og strø over sesamfrø.

Noen sokm har tips til ok oppskrift eller fremgangsmåte?


#2

Pelle sa for siden:

Eh, mente selvsagt soyaSAUS...


#3

Syrin sa for siden:

Legg litt kvitløk i marinaden også :)


#4

Hyacinth sa for siden:

Jeg hadde bare blandet litt olje, soyasaus, flytende honning, ingefær, hvitløk, kanskje litt chili og sesamfrø, litt lime også. Det blir bra.

Husk bare balanse mellom salt, surt, søtt og smak.


#5

Pelle sa for siden:

Soyasausen er salt, honning har jeg ikke - en ts sukker går sikkert fint.

Hvor lenge bør det ligge? Og er det best å ha sesam i marinaden eller strø over etter steking?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.