Jeg lagde for en tid siden en fantastisk nydelig Gulasj suppe. Helt fra bunn og helt på egenhånd. :stolt:
Jeg lagde en stor kjele, og måtte fryse ned endel av det.
I dag hadde vi mamma og pappa på middag, og serverte suppen.
Potetene var bare virkelig ikke gode. Skikkelig mjelne eller hva jeg skal kalle det. Og resten av suppen ble også litt fyldigere pga dette.
Finnes det noen sorter poteter som tåler frysing godt?
Det var ganske mye jobb med suppen. Jeg gjør det gjerne igjen, for det var fantastisk godt. Men jeg vil gjerne lage mye for å fryse ned og gjøre det enkelt en annen gang.
Jeg har ennå ikke funnet en potetsort som egner seg til frysing. Min erfaring er at de blir vassne og går i oppløsning uansett hvilken type og hva man gjør med de på forhånd.
Det mener jeg er den generelt anbefalte måten for frysing av retter med poteter som ønskes servert i mer "originaltilstand" enn poteter som har vært frosset noen gang vil oppnå.
Er ikke så god på å lage mat fra bunnen av, men jeg øver. :nemlig:
Og da ble jeg litt lei meg når det ikke gikk etter planen når jeg først inviterte mor og far på nyyydelig suppe som jeg hadde skrytt opp i himmelen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.