Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Festivalpass (egentlig om billetter generelt)

#1

Benmurphy sa for siden:

Nå har omsider Norwegian Wood fått ferdig programmet, og legger ut festivalpass i morgen klokken 12.

Jeg skal iallefall få med meg:
:riktig: Robyn Hitchcock (med The Venus 3; Peter Buck på gitar)
:vibber: Brian Wilson (med Al Jardine)
:digger: Wolfmother (forhåpentligvis med oppreist bassist)

Til de som kan om konserter og slikt: Hvordan bør man kjøpe billetter for å ha størst mulig sjanse til å få med en gang? Posten? Internett? Telefon? (Nå tror jeg ikke egentlig at disse blir utsolgt med det samme, men innimellom er det jo konserter som blir det.)

Ben "fegManiac!" Murphy


#2

Myggstukket sa for siden:

Jeg kjøpte på mine på billettservice.no, hadde billettene i posten et par dager etter.
Lørdag blir treffdag, så søndag får holde.

Det står på Norwegian-Woodsiden at alle artistene ennå ikke er klare.


#3

Røverdatter sa for siden:

Hvis du har mistanke om at billettene selges ut med en gang, så kan det være lurt å prøve alle kanaler. Ellers syns jeg billettservice er helt greit å bestille fra på nett.


#4

Tallulah sa for siden:

Jeg bestiller som regel over nett. Nå som billettservice tlbyr at man kan skrive ut billettene hjemme (for venuene som har utstyr til å scanne det) så gjør det jo saken ekstra enkelt.

Du kan jo prøve å møte opp på et postkontor medlite trafikk rett før 12 og kjøpe direkte. Ellers støtter jeg Kasia med ringe+nett kontinuerlig til man kommer gjennom.


#5

Benmurphy sa for siden:

Takk skal dere ha. Siden Postens dataanlegg ikke har virket veldig stabilt etter endringene de gjorde for noen uker siden, satser jeg nok på å ringe fra kontoret (på både mobil og fasttelefon) samtidig som jeg forsøker å handle på Internett (fra flere PCer med forskjellige nettleverandører). Nå tror jeg egentlig ikke Norwegian Wood blir utsolgt raskt da.

Ben "Beat the Rush" Murphy


#6

Dixie Diner sa for siden:

Jeg og ei venninne skal på Norwegian Wood. Hun elsker Evanescense og har spandert billetten på meg. Jeg bryr meg ikke om den gruppa eller egentlig noen av de som skal spille, jeg gleder meg mest til PK-treffet som skal være på lørdagen og det å reise generelt. :)


#7

Enhjørning sa for siden:

Neeeeiii!!! Ble Rush-billettene lagt ut i går!? :dåne:


#8

Candy Darling sa for siden:

Nå tror jeg ikke NW-billetter blir noe problem å få tak i. :skuffet over programmet: Selv har jeg best erfaring i å sitte på vent på telefonen, siden nettet kneler ganske kjapt ved stor pågang. På Spektrum er den beste løsningen definitivt å møte opp personlig. De som er der når luken åpner er vanligvis garantert plass, de pleier å telle over når de kommer. :kontrollfreak:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.