Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Purring fra biblioteket - har levert boka

#1

Isolde sa for siden:

Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, fikk i dag purring fra skolebiblioteket på en bok jeg leverte inn etter 1 purring torsdagen før påske.

Gikk inn på biblioteket, det pep i alarmen når jeg gikk inn så en dame kom ut i skranken. la fra meg bøkene på innleveringsstedet og så at hun tok de vekk derifra.

I dag fikk jeg 3 purring i posten og et krav på 500kr for boken og 300kr i gebyr om boken ikke leveres innen en liten stund.

Men jeg kan jo ikke levere en bok jeg allerede har levert! Jeg har ikke råd til å betale 800kr for denne boken :( får gå innom de å prøve å forklare i morgen men det blir jo litt ord mot ord da..


#2

Adrienne sa for siden:

Gå dit og forklar deg, og si at du allerede har levert boken. Det har nok bare skjedd en glipp i systemene deres.


#3

turi sa for siden:

Gå i hylla og se om du ser boka. Det samme har skjedd meg, en stram og sur dame sa at "den båken er inte levert", men det var den. Bled litt blidere da jeg henta den og viste den frem. Det skal stå ett nr på boka på purringa, se om du finner en match!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.