Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjekk tilbudet jeg har fått! Bør jeg slå til?

#1

Anne C sa for siden:

Kjære venn,

Jeg er en pensjonert direktør i en Asset Management institusjonher i Fastlands-Kina. Jeg kontakter deg med hensyn til våravdøde klient Mutassim Billah Gaddafi, den femte sønn av tidligere Libyas leder Muammar Al-Qadaffi nå avdøde og de enorme investeringene han har gjort i vår institusjon.

Mutassim Billah Gaddafi, som var en tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver til den libyske regjeringen ble fanget og drept av anti Gaddafi krefter i Sirte på 20 oktober 2011 under denlibyske revolusjonen. Late Mutassim Billah Gaddafi forlotsummen av tjueseks Millions amerikanske dollar i vår PrivateBanking divisjonen uten å oppgi sin pårørende eller en etterfølgertil hans enorme verdier.

Din hjelp som en utlending er nødvendig fordi Asset Managementinstitusjonen vil ønske velkommen enhver utlending som har riktig informasjon er på dette innskuddet stå som mottaker og delingformelen ville være 30% for deg mottaker og 60% ville være formeg og de ​​resterende 10% ville gå til veldedighet.

Skulle du være interessert, vennligst kontakt meg snarest for mer informasjon om hvordan å aktualisere dette sensitive forslagetmed følgende opplysninger: Dine fullt navn og adresse, din datoog sted for fødselen og dine telefonnumre fortrinnsvis et mobilnummer. Du rådes til å reagere strengt til følgende e-postadresse: [email][email protected][/email] for sikkerhet grunn.

Venter på haster respons.

Ahn Lee


#2

Inagh sa for siden:

Hey, hva nøler du for? :hyper:


#3

gnuri sa for siden:

Hey hey- slå til med en gang :hyper:


#4

Lilith sa for siden:

Ååååå, din heldiggris!


#5

Liljekonvall sa for siden:

Du kan jo bli rik. :highfive:

Men seriøst, hvor fikk du dette tilbudet fra ? Og google translate, er visst en fin ting. :rolleyes:


#6

Anne C sa for siden:

Jeg fikk den på mail.


#7

Sir Limpalot sa for siden:

Hvis ikke du har tenkt å slå til, kan du videresende den til meg? ;)



#9

GinaK sa for siden:

Hvor fikk de mailadressen din fra, tro?


#10

Madicken sa for siden:

Slå til, og så kan du få verve meg etterpå! :hyper:


#11

zeppelin sa for siden:

Du får kanskje vervepremie også?


#12

Sure Eplet sa for siden:

:skratte: reager strengt til følgende e-postadresse!

Jeg syns du burde slå til, jeg kjenner disse folka. Egentlig kan du bare føre over et par hundre tusen til meg, så skal jeg få fortgang i det :blafre: jadda.


#13

Optimusa sa for siden:

Men det værste av alt er at alt for mange går på disse e-postene!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.