Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pavlova

#1

Bergensis sa for siden:

  • kan eg bruke frosne bær, feks skogsbærblanding? Eller blir det for fuktig og surt, kanskje? Ikkje så lett å få tak i friske bær no.

  • og brukar ein vaniljekrem eller vanleg krem?


#2

Nessie sa for siden:

Det går fint det. :nikker:
Ha det i et dørslag først, sånn at det renner godt av seg. Og ha det på rett før servering. :jupp:

Jeg bruker som regel vanlig krem, men det er godt å blande i litt vaniljekrem også. :D


#3

Daisy sa for siden:

Jeg synes det er viktig å blande litt vaniljekren i!
Går bra med bær, kanskje ha litt melis på mens den smelter.


#4

Syrin sa for siden:

Vaniljekrem i er kjempegodt!


#5

Lyppa sa for siden:

Det kan du, men forskjellig frukt er også kjempegodt istedenfor bær:).


#6

vixen sa for siden:

Jeg må ha vanilijekrem i kremen ja. Går godt å bruke frosne bær. Annen fersk frukt er også godt. Kiwi og banan er godt for eksempel. Sist brukte jeg de to sammen med bringebær fra frysen.Ble fargerikt og godt.


#7

Nessie sa for siden:

På vinteren bruker jeg ofte revet sjokolade og feks kiwi. Det går også an :jupp:
Og de selger jo ikke-norske blåbær nå, som faktisk er ganske gode..


#8

Fadese sa for siden:

Min erfaring er at bær fra frysedisken blir best dersom de tines raskt i sukkerlake. Da blir de ikke så sure (men kanske ikke så sunne heller, dersom det er et poeng).


#9

Pebbles sa for siden:

Jeg anbefaler denne varianten med krem og eggekrem på det varmeste. :nam:

Man trenger ikke å bruke bær - frukt er veldig godt det også. Drue, plomme, kiwi, melon, fersken.


#10

Ole Brumm sa for siden:

De har da ferske bær på butikken nå (smaken er kanskje ikke like sterk som om sommeren, men brukbar vil jeg tro), eller så bruker du frukt. Pavlova må ha med vaniljekrem (helst hjemmelaget)! Det blir ikke det samme uten...


#11

Nextlife sa for siden:

De gangene jeg får mest skryt for min Pavlova er faktisk når jeg bruker frossen skogsbærblanding.
Jeg lar den halvtine, blander den i lettpisket krem med en halv splittet vaniljestang og legger på Pavlovaen.
Lekrest blir den om du er kjempeforsiktig når du blander slik at bærsaften renner i kremen, og at det ikke blir en homogen masse.


#12

Hondacrv sa for siden:

De har veldig gode bringebær og blåbær i de fleste butikker nå.


#13

indie sa for siden:

Jeg ville brukt ferske bær, eller annen frukt. Og både vaniljekrem og krem.


#14

Flubby sa for siden:

Jeg bruker å piske en pakke kremfløte, og blande med vaniljekrem av en pose vaniljekakefyll (uten koking), det blir veldig godt.
Bruker man mye syrlig frukt/bær, er banan veldig bra for å balansere med. Jeg bruker banan i biter, som jeg gjerne legger under kremen for at den ikke skal bli brun, og bruker ellers jordbær, bringebær, pasjonsfrukt, kiwi, fersken/nektarin ect. Jeg velger ut fra hva som finnes i fruktdisken i butikken av bra kvalitet, men bringebær er den soleklare favoritten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.