Hvordan lager jeg denne? Pisker jeg smør og melis hvitt? Smelter jeg smør? Kan jeg erstatte kaffe med noe, siden ingen liker kaffe, selv ikke i sjokoladekake?
Eller har noen andre gode kremer med kokesjokolade i og smør og melis?
Smelt sjokolade.
Pisk smør mykt med et par skjeer melk eller vann.
Sleng i melis og eventuelt litt vanilje.
Deretter smeltet sjokolade som har fått kjøle litt.
Pisk til du liker konsistensen.
Og så har du en nammenam fløyelsmyk sjokoladekrem.
Siden det er melkesjokolade, så tror jeg den blir uhyre tam uten kaffen. Da ville jeg hvertfall byttet ut med mørkere sjokolade, og så ville jeg uansett smakt til med ørlite kaffe. Kremen vil ikke få kaffesmak, men mer smak.
Takk for tips. Tilsatte appelsinjuice jeg og brukte dronningsjokolade... Men likte ikke konsistensen på kremen og det ble dobbelt så mye som jeg trengte til en langpanne...tar gjerne imot tips til andre kremer, uten fløte...
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.