Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg lider av shopping-dysleksi

#1

Milfrid sa for siden:

I dag dro jeg ut for å kjøpe meg et par nye gensere, for det trenger jeg. Og hva kom jeg hjem med? To tunikaliknende kjoler som jeg ikke trenger og en lang t-skjorte-liknende sak. Jadda :rolleyes: .

Kjolene var kjempefine de, og jeg får helt sikkert bruk for dem i når vi skal til sydens sol og varme i sommer, men så var det disse genserne da....

Vel, jeg fikk i det minste kjøpt joggesko til minstemann :o .


#2

Røverdatter sa for siden:

Veldig kjent det der. Jeg ender som regel med billige smykker og klær til Vesla når jeg er ute og skal handle til meg selv.


#3

Kula sa for siden:

Høres kjent ut det der ja. Jeg har en utrolig mangel på gensre, men en overflod av topper. Skal jeg ut for å handle gensre kan du banne på at jeg kommer hjem med sko i stede. :o


#4

Chanett sa for siden:

Jeg skulle kjøpe minidrivhus mandag. Jeg kom hjem med en tunika, ei slumsebukse, ei trøye, to bøke fra Fretex, jakke til guttungen, bukse til minsten, mat i lassevis, et interiørblad, frø, torvpotter og minidrivhus. Jeg er en fare for kontoen.


#5

Milfrid sa for siden:

:hehehe:

Men det er nå deilig for meg å se at jeg ikke er alene om å ha shopping-dysleksi. Og mannfolkene skal vel prise seg lykkelige over at flerkoneri ikke er tillatt i Norge. Da hadde nok ekteskap vært raskeste veien til konkurs :D .


#6

liefje sa for siden:

Takk for at du har satt navn paa sykdommen som jeg har hatt i flere aar. Det föles mye bedre aa ha en diagnose. Finnes det behandling eller er sykdommen mer aa se paa som en slags unnskyldning?


#7

Chanett sa for siden:

Det finnes ingen behandling. Heldigvis. :D


#8

Milfrid sa for siden:

Bare hyggelig :D .

Og behandling? Tror kanskje øvelse gjør mester? :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.