Jeg har laget litt ymse til langpannene tidligere, noen har vært bra, andre not so much, problemet nå er at jeg husker ikke hvilke som var gode og hvilke som smakte så som så.
Har dere noen tips? Har ikke kaffe i hus. Langpanna er ferdiglaget, mangler bare hatten!
Jeg lagde glasur av kokosolje, sånn kaldpresset med litt smak, nå i helga. hadde oppi kakao, melis, vanilje og litt kaffe, og strødde kokosmasse over. Det ble veldig godt.
Sist brukte jeg en oppskrift som hadde egg i kremen og det ble veldig godt, det smakte slik jeg husker det fra jeg var liten. Jeg søkte på sjokoladekrem på google. Jeg brukte en uten fløte, men med smør.
1 egg
400 gram melis
200 gram smør
2 ss kaffe (kan helt fint sløyfes)
1 kokesjokolade
3 ts vaniljesukker
Smelt smøret, smelt sjokoladen oppi, la det avkjøles litt før du rører i egget (hvis ikke får du biter av kokt egg oppi og det ser skikkelig ekkelt ut), ha i melis og vaniljesukker.
Denne kremen passer veldig godt oppå den idiotsikre langpannekaka her:
200 gram smør
1 liter kefir
8 dl sukker
12 dl mel
1 ss natron
4 ss kakao
Stekes på 175 grader midt i ovnen.
Denne kaka slår aldri feil. Om den stekes et kvarter for lite eller for mye har ingenting å si. Den holder seg leeeeenge og faller stort sett alltid i smak.:ja: